Despre omul si antreprenorul Marius Stefan, pe manager.ro

Curios, optimist, pasionat de lectura, calatorii, masini si… business. Asa se descrie Marius Stefan, managerul general al Autonom Rent a Car, intr-un interviu recent.

Lansat in lumea afacerilor de timpuriu, Marius este deja un antreprenor in serie si considera ca succesul poate fi facilitat daca ai obiective clare, daca muncesti etic si consecvent si daca inveti continuu si planificat: “Succesul nu este un scop, ci o consecinta a actiunilor tale si a interactiunii cu mediul.”

Originar din Piatra Neamt, Marius Stefan s-a deprins din liceu sa invete continuu si structurat si nu a incetat niciodata. A inceput sa lucreze inca din liceu, ajutandu-si parintii in afacerea de familie. Apoi, in timpul facultatii, a descoperit ca poate desfasura foarte multe activitati in paralel: studia la doua facultati, lucra full-time si activa in organizatia studenteasca AIESEC.

A plecat in SUA pentru un program MBA, dar a revenit si a pus pe roate, impreuna cu fratele sau, Dan Stefan, o afacere care a crescut cu doua cifre in fiecare an de la infiintare: Autonom Rent a Car. In 2014, compania s-a extins si peste hotare, prin agentia inaugurata la Budapesta. Potentialul de dezvoltare al Autonom pe coordonate internationale abia urmeaza sa-l descoperim, impreuna.

“In fiecare an simt ca e mai bine in business-ul din Romania. Apar din ce in ce mai multi antreprenori pentru care nu e suficient numai cati bani fac, ci si cum ii fac. Etica in business a ajuns sa conteze. Consider ca ne-a ajutat foarte mult criza in reasezarea mentalitatilor in business”, considera Marius.

Mai multe despre omul Marius Stefan (si mai putin despre antreprenorul de la varful Autonom Rent-a-Car) va lasam pe voi sa descoperiti, in interviul acordat publicatiei www.manager.ro.