Autonom, de trei ani consecutiv Best Employer

Ieri, 24 noiembrie, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, a avut loc Gala decernarii titlului Best Employer 2016. Despre acest eveniment v-am scris si in 2014, si in 2015. Si iata ca, pentru al treilea an consecutiv, suntem din nou singura companie cu capital romanesc dintre castigatori.

aon_be_stamp_program_template_romania_eng_color
cal_5761

Best Employer Study analizeaza nivelul de implicare profesionala (engagement) a angajatilor dupa trei mari dimensiuni, denumite SAY (angajatii care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucreaza, in discutiile cu prietenii, colegii sau clientii), STAY (angajatii care intentioneaza sa lucreze in companie pe perioade lungi) si „STRIVE” (angajatii care depun eforturi suplimentare pentru a sustine compania sa-si atinga obiectivele). In cei 4 ani de desfasurare a sondajului, Aon a analizat 124 de companii, numarand in total aproape 94.000 angajati, dintre care peste 45.000 au ales sa-si exprime opinia.

In cadrul evenimentului de ieri, au fost recunoscuti si premiati cei mai apreciati angajatori din tara, stabiliti pe baza unui sondaj de engagement organizat de Aon Romania. La studiul Aon Best Employers de anul acesta au participat 37 de companii, reprezentate de 13.400 respondenti angajati si 250 top manageri din diverse domenii, precum farma, IT, financiar, agribusiness, retail, hotelier, media, automotive, servicii medicale etc. Potrivit concluziilor studiului, nivelul implicarii ramane constant, cu o crestere de 1% fata de 2015. In timp ce rezultatele medii ale participantilor arata un scor de 60% engagement in randul angajatilor, companiile Best Employer au un nivel de engagement de 81%. Printre firmele nominalizate anul acesta se numara: Adobe Systems Romania, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Pfizer Romania, Sodexo On-Site Services etc.

cal_6010

Studiul Best Employers evalueaza acele criterii care pot influenta gradul de satisfacție a angajatilor, precum “sentimentul implinirii, autonomia, resursele, oportunitatile de invatare si dezvoltare, echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputatia angajatorului, atentia acordata angajatilor, recompense si recunoastere”. In cazul nostru, autonomia face parte chiar din ADN-ul companiei, iar implicarea si evolutia se numara printre valorile care ne ghideaza in tot ce facem. Zi de zi ne straduim sa invatam mai mult si sa fim mai buni, mai eficienti si de folos tuturor celor cu care interactionam (clienti, colegi, parteneri, comunitatile locale in care activam). Si iata ca rezultatele o confirma, oferindu-ne o motivatie in plus sa perseveram in continuare.

„Sunt bucuros si mandru de drumul spectaculos pe care mergem impreuna. Sunteti grozavi!”, a declarat Dan Stefan, co-fondator si manager Autonom, care a ridicat noul nostru premiu la Gala.

Multumim pentru implicare tuturor celor peste 200 de colegi de la toate cele 41 centre de inchiriere Autonom din intreaga tara. Cu ajutorul vostru am obtinut aceste rezultate frumoase si abia asteptam sa punem impreuna in aplicare si alte proiecte indraznete!

Pentru mai multe informatii despre studiul Best Employers în Romania, accesati www.bestemployerseurope.aon.com/ro/