Autonom, premiat cu Business Review’s Excellence in Business Award

Circa 200 de oameni de afaceri au participat ieri, 27 februarie, la cea de-a 12-a editie a Business Review Awards Gala, eveniment ce recunoaste si premiaza realizarile marcante ale comunitatii de business din Romania.

Anul acesta, juriul a analizat peste 100 de nominalizari, la 10 categorii, si a selectat 43 de companii, antreprenori si manageri. Ei bine, printre acestia, avem bucuria sa ne numaram si noi, echipa Autonom. Dupa ce am fost declarati finalisti la categoria “Excellence in Business” (“Excelenta in afaceri”), alaturi de eMAG, Regina Maria si Vola.ro, la Gala de aseara, Dan Stefan, co-fondator si manager Autonom, a primit trofeul Business Review’s Excellence in Business Award.

Juriul Business Review Awards 2017, alcatuit din profesionisti din diverse domenii de afaceri, a selectat finalistii si castigatorii pe baza urmatoarelor criterii:

  • strategia de dezvoltare din ultimii ani;
  • rata de crestere a afacerii pe anul anterior;
  • eforturile depuse pentru sustinerea comunitatii locale de afaceri;
  • strategia pentru dezvoltare sustenabila;
  • pozitia de lider pe piata de profil;
  • o rata exceptionala de crestere a afacerii, comparativ cu firmele similare.

Multumim intregii echipe pentru implicarea de zi cu zi, in relatia cu clientii, partenerii si colegii. Dragi autonomi, acest premiu pentru excelenta este al nostru, al tuturor! Suntem mandri si onorati sa va avem alaturi si apreciem ca ne ajutati sa ne indeplinim misiunea asumata, in spiritul valorilor autonome: aceea de a deveni tot mai buni, mai performanti si mai utili comunitatii.

Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre Business Review Awards 2017, nominalizati si castigatori, click pe linkurile asociate. La buna revedere!