Autonom Protect anunță achiziția pachetului majoritar al Nova Ria24, companie specializată în servicii de asistență tehnică, medicală și de călătorie

Autonom Protect, compania de servicii pentru piața de asigurări a Grupului Autonom, anunță achiziționarea pachetul majoritar de acțiuni al companiei Nova Ria24 Servicii SRL, companie specializată în servicii de asistență tehnică, medicală și de călătorie. Această achiziție are ca scop dezvoltarea serviciilor oferite și întărirea sinergiilor din cadrul grupului Autonom.

“Am urmărit cu interes de-a lungul timpului evoluția companiei Nova Ria24 și am apreciat profesionalismul, atenția și deschiderea către nevoile clienților, experiența vastă în domeniu. Suntem încrezători că prin crearea acestui parteneriat strategic, vom putea pune la dispoziția clienților noștri un pachet complet de servicii. Ne dorim să devenim în scurt timp un “etalon” de profesionalism în piața de asigurări prin oferirea de soluții moderne și adaptate cerințelor pieței, iar prin integrarea expertizei și resurselor Nova Ria24 în portofoliul nostru existent, facem un pas important în misiunea noastră de a oferi soluții inovatoare și de înaltă calitate în domeniul asigurărilor, într-o manieră care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.” a declarat Narcis Păvălașcu, Fondator si Managing Partner al Autonom Protect.

“Asocierea dintre Nova RIA24 și grupul Autonom este o etapă nouă dintr-un parcurs care leagă cele două companii de peste 15 ani. Istoric vorbind, eram așadar într-un parteneriat solid pe diferite linii de business, iar intrarea Autonom în structura asociativă a Nova RIA24 contribuie fundamental la eforturile noastre de creștere, pe o piață aflată într-o continuă expansiune. Grupul Autonom este deja de mult timp o certitudine a unui succes enorm obținut în pași mici, cu mare seriozitate și multă determinare, iar rezultatele lor inspiră și motivează pe foarte mulți. Noi avem de astăzi șansa de a fi parte din rețeta unei astfel de reușite. Împreună, vom rămâne alături de toți clienții și furnizorii noștri cu aceeași seriozitate și preocupare pentru calitate, sustenabilitate, durabilitate, inovare și valoare adaugată.” a declarat Nicoleta Zamfir, actionar unic Nova Ria24.

Despre Autonom Protect
Autonom Protect reprezintă compania de servicii pentru piața de asigurări a Grupului Autonom, un furnizor integrat de servicii de mobilitate, care operează cea mai extinsă rețea din România, prezentă în peste 30 de orașe din țară. Autonom Protect oferă o varietate de servicii integrate pentru piața de asigurări precum: administrare portofolii asigurări, gestionare daune pentru orice linie de business din asigurari, servicii de asistență rutieră și mașină de înlocuire sau sisteme IT din domeniul asigurarilor.
 
Despre Nova Ria24
Nova RIA24 este o companie specializată în servicii de asistență tehnică, medicală și de călătorie, cu o experiență vastă în domeniu. Filosofia companiei este de a oferi servicii corecte, complexe și complete tuturor clienților noștri, 24 ore/zi, 7 zile/săptămână.