Marius Stefan, finalist in competitia Ernst & Young Entrepreneur Of The Year

Zilele trecute am avut bucuria sa fim premiati in cadrul Galei de Premiere a competitiei nationale Ernst & Young – Entrepreneur Of The Year, singura competitie antreprenoriala din lume, care se organizeaza, incepand din acest an, si in Romania.

40 de antreprenori romani s-au inscris in aceasta prima editie a competitiei din tara noastra, iar 12 dintre acestia au fost selectati in finala, juriul evaluandu-i pe baza a sase criterii: spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, impactul asupra comunitatii, capacitatea de inovare si integritatea personala.

Cele 40 de companii activeaza in domeniul serviciilor (8), tehnologie (7), productie industriala (6) si produse de larg consum (4), iar cei 12 finalisti conduc afaceri de top in sectoarele lor de activitate, insumand venituri de aproape 500 milioane de EUR si circa 8.000 de angajati.

Printre cei 12 finalisti se numara si Marius Stefan, manager Autonom Rent a Car. Ce atuuri i-au adus acest titlu? In cazul nostru, performantele financiare se bazeaza pe viziune, initiativa si perseverenta, dar mai ales pe valorile Autonom, care sunt implementate fidel si consecvent in toate cele 37 de agentii ale retelei, in 24 de orase ale tarii. Le multumim tuturor colegilor care ne sunt parteneri in obiectivul nostru de a fi mereu mai buni si mai aproape de dorintele clientilor.

Antreprenorul Anului in Romania a fost declarat Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom – IMM din domeniul tehnologiilor de scanare radioactiva si singura companie din lume care a castigat de doua ori Marele Premiu al Salonului de Inventii de la Geneva, in 2009 si 2013. Inventatorul va participa la finala competitiei mondiale, anul viitor, la Monte Carlo.

Evenimentul Ernst & Young – Entrepreneur of The Year se organizeaza de trei decenii, in 145 de orase din 60 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile aici.