Locatii

Cariere

Vrei sa fim colegi si sa faci parte din cea mai mare companie de inchirieri auto din Romania, care isi desfasoara activitatea in 41 de locatii din 28 de orase din Romania si Ungaria?

Suntem o echipa de peste 200 de oameni tineri si entuziasti, preocupati sa ne dezvoltam si sa evoluam in fiecare zi, caci numai asa reusim sa furnizam servicii ireprosabile clientilor care ne trec pragul.

In anul 2014 am fost desemnati Best Employer, la categoria  societatilor  cu un numar mai mic  de 250 de angajati.

Daca vei fi colegul nostru:

  • vei face parte dintr-o echipa tanara si dinamica;
  • iti vei desfasura activitatea intr-un mediu de lucru placut si antrenant;
  • vei beneficia de sustinerea ideilor si initiativelor tale;
  • vei beneficia de numeroase oportunitati de dezvoltare individuala,  profesionala si un pachet salarial  motivant.

Drept dovada ca ne dezvoltam in permanenta echipa, suntem in cautare de colegi noi pentru urmatoarele posturi din tara:

Agent Rent-a-Car

Esti pasionat de masini? Ti-ar placea sa conduci cele mai noi modele de autoturisme, sa le compari, sa le cunosti si sa inveti despre ele? Daca raspunsurile tale sunt afirmative, te apropii de profilul pe care il cautam.

Daca, pe langa toate acestea, esti o persoana dedicata, dornica sa confere calitate tuturor activitatilor in care se implica, ai permis de conducere categoria B, de minimum 2 ani, esti dornic sa te dezvolti in permanenta, ai simtul umorului si studii superioare finalizate sau in curs de finalizare, atunci chiar tu esti candidatul nostru ideal.

Descrierea jobului

Te invitam sa faci parte din cea mai mare companie de inchirieri auto din Romania si sa te alaturi unei echipe de peste 200 de oameni tineri, entuziasti si preocupati sa evolueze in fiecare zi.

Responsabilitatea ta principala va fi sa ajuti clientii Autonom sa aiba parte de calatorii reusite, beneficiind de servicii ireprosabile de inchirieri auto.
In acest sens, te vei asigura ca fiecare autoturism din parcul auto arata impecabil si poate fi inchiriat in orice moment. Vei face livrari/preluari si vei reprezenta, cu zambetul pe buze, imaginea companiei in fata clientilor.

Posturi libere:

  • Arad - 1 post
  • Bucuresti -1 post
  • Iasi -1 post

Office Manager

Esti o persoana curioasa si dornica sa invete mereu ceva nou? Iti place sa gasesti solutii pentru problemele cu care te confrunti? Calculatorul reprezinta un prieten, cu ajutorul caruia reusesti sa gestionezi mai bine informatiile? Stii sa porti o conversatie fluenta si sa scrii un e-mail in limba engleza? Ai o fire optimista si iti place sa ii ajuti pe cei din jur?

Daca raspunsurile tale sunt afirmative, te apropii de profilul pe care il cautam.

Daca, pe langa toate acestea, esti o persoana dedicata, dornica sa confere calitate tuturor activitatilor in care se implica si sa se dezvolte in permanenta, ai simtul umorului si studii superioare finalizate sau in curs de finalizare, atunci chiar tu esti candidatul nostru ideal.

Descrierea jobului

Vei interactiona des cu colegii si le vei oferi sprijinul necesar pentru a transforma procesul inchirierilor de autoturisme intr-unul facil si placut. Vei fi imaginea zambitoare din spatele tuturor procedurilor operationale.

Posturi libere:

  • Bucuresti - 1 post

 

 Daca esti interesat sa faci parte din echipa Autonom, ne poti trimite CV-ul tau pe adresa: cariere@autonom.ro