Locatii

Arad

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Catalin Rus
Manager: 
Gabriela MILAS
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0357.42.88.38
Adresa: 
Calea Radnei Nr.115
E-mail: 
arad@autonom.ro

Inchirieri masini Arad

Autonom Rent a Car Arad ofera servicii de inchiriere auto in judetul Arad..

Infiintata in aprilie 2010, agentia de inchirieri masini Arad / rent a car Arad va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste.

Agentia de inchirieri masini Arad / Rent a Car Arad va ofera gratuit livrarea autoturismului pe toata raza orasului Arad.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia Autonom Arad.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Arad

Odata inchiriata o masina Autonom, drumul va poarta mai lesne la Biserica Evanghelica, monument reprezentativ pentru orasul Arad. Ridicata in anul 1906, in stil neogotic, dupa planurile arhitectului Szántay László, biserica este cunoscuta de aradeni sub numele "Biserica Rosie" datorita caramizilor decorative de culoare rosie care ii acopera zidurile.

Un alt centru de atractie din Arad este Cetatea orasului, construita pe malul stang al Muresului. Aceasta are forma de stea cu sase colturi, are trei randuri de cazemate subterane si mai multe randuri de santuri, care puteau fi inundate. A fost ridicata la cererea Imparatesei Maria Tereza si proiectata de Ferdinand Philipp Harsch, in stil Vauban-Tenaille.

Daca vreti sa vizitati in voie orasul, retineti ca agentia de inchirieri masini Arad va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri masini, care va ajuta sa va optimizati timpul. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau puteti inchiria un microbuz pentru a vizita Cetatea Aradului impreuna cu familia si prietenii.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Daca aveti la dispozitie un week-end pentru a vedea imprejurimile Aradului, puteti vizita Palatul Cultural, construit la initiativa societatii culturale Kölecsey, in perioada 1911-1913. Din punct de vedere arhitectural, cladirea imbina mai multe stiluri: clasic, renascentist italian, gotic francez, baroc francez si roman.

Nu ocoliti nici Catedrala ortodoxa "Sf. Ioan Botezatorul". Construita intre anii 1862-1865, in stil baroc, dupa planurile arhitectului Antoniu Gzigler, Catedrala adaposteste fresce in stil bizantin, ilustrand scene biblice si portrete de sfinti. Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Centrele de inchirieri masini Autonom din Arad va asteapta!

Centre Rent a Car Arad

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto in Arad cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Sediul agentiei Autonom inchirieri masini / rent a car Arad este situat in centrul orasului, langa Primaria Arad. De asemenea, Autonom Rent a Car va ofera posibilitatea de preluare/livrare a autoturismului inchiriat de la Aeroportul International Arad.

Inchirieri masini Arad cu sofer & transfer aeroport Arad - Hotel

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din oras sau de la aeroportul Arad la orice adresa, dar nu vreti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei catre orice destinatie nationala.