Locatii

Bacau

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Adrian Leru
Manager: 
Marius Gherman
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0234.58.05.75
Adresa: 
Str. Mioritei, nr.6
E-mail: 
bacau@autonom.ro

Inchirieri masini Bacau

Autonom Rent a Car Bacau ofera servicii de inchiriere auto in judetul Bacau.

Infiintata in octombrie 2005, agentia de inchirieri masini Bacau / rent a car Bacau va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. In plus, agentia de inchirieri auto Bacau / Rent a Car Bacau va livreaza gratuit autoturismul la orice adresa de pe raza orasului Bacau.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Bacau

Inchiriati un autoturism si vizitati Casa memoriala George Bacovia. Deschisa publicului in 1971, aceasta reprezinta punctul de pornire al oricarui itinerariu cultural in Bacau.

La agentia Autonom de inchirieri masini din Bacau gasiti cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchiriere auto si astfel va puteti relaxa si valorifica la maximum timpul. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau puteti inchiria un microbuz, pentru a petrece, impreuna cu familia si prietenii, o zi la Vivariul din Bacau, unde veti vedea expozitii de pasari exotice cantatoare si de ornament, pesti exotici si indigeni, porumbei de rasa, pasari de curte si animale arboricole.

Inchirieri masini / Rent a Car in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchiriere auto Autonom si conduceti 50 de km pana la Manastirea Casin, locul ideal pentru a va bucura de o zi insorita si de o plimbare. Construita in 1655 de voievodul Gheorghe Stefan, biserica era inconjurata de case domnesti si de un zid cu turnuri, fiind conceputa ca loc de aparare.

Centre inchirieri masini Bacau / Rent a Car in Bacau

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Sediul agentiei Autonom de inchiriere masini Bacau este situat in centrul orasului.

Inchirieri masini / Rent a Car cu sofer & transfer aeroport - hotel

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta de la aeroport in Bacau sau alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom inchirieri auto Bacau va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei catre orice destinatie.