Locatii

Bacau - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Adrian Leru
Manager: 
Marius Gherman
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0234.58.05.75
Adresa: 
Aeroportul Bacau
E-mail: 
bacau@autonom.ro

Inchirieri masini Bacau - Aeroport

Autonom Rent a Car Bacau va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Bacau.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Bacau. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia de inchirieri masini din Bacau va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 Dacia Duster sau microbuze si dube de marfa.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari online, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia Autonom Bacau.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Bacau

Odata masina inchiriata, veti ajunge intr-o clipa la Biserica Precista, ctitorie datand din 1491 a lui Alexandru Voievod, fiul lui Stefan cel Mare. Agentia de inchirieri masini Bacau va ofera cele mai bune tarife si conditii pentru servicii de inchirieri masini, pentru a va relaxa si valorifica la maximum timpul. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau puteti inchiria un microbuz pentru a petrece, impreuna cu familia si prietenii, o zi la Observatorul astronomic "Victor Anestin". Infiintat la 30 noiembrie 1976, acesta dispune de un telescop, lunete, un cronograf si un astrograf.

Inchirieri masini / Rent a Car in weekend

Daca vreti sa scapati de vacarmul urban, apelati la centrul de inchiriere auto Bacau Aeroport. Apoi, puteti conduce pana la Biserica "Raducanu" din Targu Ocna, unde se afla moastele sfintilor Mina, Pantelimon si Trifon. Este singura biserica din judetul Bacau al carei text din pisanie este scris in limba franceza. De asemenea, este singurul lacas de rugaciune din Bacau inconjurat de ziduri groase datand inca din secolul al XVII-lea.

Inchirieri Masini Aeroport Bacau

Aeroportul International "George Enescu" - Bacau a fost deschis traficului aerian public de calatori si marfa la 1 aprilie 1946. Cu o pista de 2.500 m lungime si 80 m latime si o suprafata totala de peste 200 ha, acesta este cel mai mare aeroport din nord-estul Romaniei. Autonom Rent a Car Bacau va permite sa preluati si sa livrati autoturismul inchiriat din incinta aeroportului Bacau.

Inchirieri masini / Rent a Car cu sofer & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta spre sau de la aeroportul Bacau catre orice adresa din oras sau in afara acestuia, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din Bacau catre orice destinatie nationala.