Locatii

Brasov

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Oana Vranceanu
Manager: 
Aurel Dumencu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0268.54.38.01
Adresa: 
Str Bisericii Romane nr.88, Brasov
E-mail: 
brasov@autonom.ro

Inchirieri masini Brasov

Autonom Rent a Car Brasov va ofera servicii de inchirieri auto in judetul Brasov.

Infiintata in martie 2007, agentia de inchirieri masini Brasov va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste.

Agentia de Rent a Car Brasov / inchirieri masini Brasov va ofera gratuit livrarea autoturismului pe toata raza orasului.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Brasov

Ajunsi in orasul de la poalele Tampei, vizitati Piata Sfatului si Biserica Neagra, unul dintre cele mai importante monumente in stil gotic din Transilvania. Daca vreti sa va strecurati cu usurinta in centrul orasului, destul de aglomerat mai ales in sezonul turistic, puteti opta pentru o masina compacta, ieftina si economica. Sau puteti inchiria un microbuz ca sa mergeti, impreuna cu familia si prietenii, la Poiana Brasov, cea mai populara statiune pentru sporturi de iarna din Romania. La iesirea din oras, opriti-va pentru o clipa pe coline, pentru a admira orasul de la inaltime.

Orice nevoi si preferinte ati avea in materie de transport auto, agentia rent a car Autonom Brasov va poate oferi cu siguranta cea mai potrivita solutie: masini de inchiriat de diverse dimensiuni si capacitati si servicii ireprosabile, la cele mai bune preturi, ca sa va relaxati si sa valorificati la maximum timpul petrecut in Brasov.

Inchirieri masini / Rent a Car in weekend

Pentru a evita traficul si aglomeratia din oras, apelati la serviciile Autonom de inchirieri auto si conduceti 35 de km pana la statiunea Sinaia, locul ideal pentru a va bucura de o zi insorita si de o plimbare cu telecabina. Odata ajunsi in statiune, vizitati Castelul Peles, resedinta de vara a familiei regale a Romaniei. Apoi continuati-va periplul prin istorie cu o vizita la Castelul Bran, aflat la 30 km de Brasov, castel unde se pare ca a locuit, pentru scurt timp, domnitorul Vlad Tepes (alias celebrul Conte Dracula).

Centre inchiriere masini Brasov / Rent a car Brasov

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Sediul agentiei Autonom de inchiriere masini Brasov este situat in centrul orasului.

Inchirieri masini / Rent a Car in Brasov cu sofer

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din Brasov in alt oras si nu vreti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Agentia rent a car Autonom Brasov va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer.