Locatii

Bucuresti

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Mariela Mihalache
Manager: 
Cristi Pascal
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)021.232.43.25
Adresa: 
Str.Gratioasa, nr.6
E-mail: 
bucuresti@autonom.ro

Inchirieri masini Bucuresti

Agentia de inchirieri masini Bucuresti va ofera gratuit livrarea/returnarea autoturismului pe toata raza municipiului Bucuresti precum si la orice hotel din oras.

Serviciul de livrare si returnare este disponibil la cerere si depinde de disponibilitatea personalului de la biroul de inchirieri Autonom Bucuresti.
 

Solicitarile de livrare si returnare trebuie trimise cu cel putin 24 de ore in avans.

Autoturismele pot fi livrate gratuit in timpul orelor de program ( Luni - Vineri 09:00 - 18:00)

 

Descoperiti Bucurestiul

Pentru a va optimiza timpul petrecut in Bucuresti, apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom. Fie ca vreti o masina de inchiriat ieftina si economica, un model Sedan sau chiar un microbuz, la agentiile noastre veti gasi cu siguranta o masina pe gustul dumneavoastra, la preturi bune si servicii ireprosabile.

Odata masina inchiriata, va propunem sa vizitati Palatul Parlamentului / Casa Poporului, a doua cea mai mare cladire din lume (dupa Pentagon), cea mai scumpa cladire administrativa din lume si cea mai grea cladire din lume, intrand de trei ori in Cartea Recordurilor.

Rezervati-va timp si pentru o plimbare prin centrul istoric al orasului si la Muzeul Satului, in parcul Herastrau.

Inchirieri masini / Rent a Car Bucuresti in weekend

Daca doriti sa evitati traficul si aglomeratia din oras, apelati la serviciile de inchirieri autoturisme Autonom. Puteti conduce 50 de km pana la Snagov, locul ideal pentru a va bucura de o zi insorita si de un picnic. Aici puteti vizita Manastirea Snagov, construita pe insula lacului Snagov. Un loc linistit si pitoresc, ideal pentru picnic, este si spatiul verde din curtea Palatului Mogosoaia, situat la doar 14 km de Bucuresti.

Centre inchirieri masini / Rent a Car Bucuresti

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. In Bucuresti, va asteptam la agentiile Autonom de inchiriere autoturisme din Baneasa (vizavi de aeroportul "Aurel Vlaicu"), la aeroportul "Henri Coanda" Otopeni si in Vitan.

Inchirieri masini / Rent a Car Bucuresti Aeroport

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere autoturisme / rent a car si din aeroportul international Otopeni - "Henri Coanda" Bucuresti si respectiv din aeroportul international Baneasa - "Aurel Vlaicu". Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta la Autonom gasiti serviciile de inchirieri auto potrivite.

Inchirieri masini / Rent a Car Bucuresti cu sofer & transfer aeroport - hotel

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroport, in Bucuresti sau in alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.