Locatii

Bucuresti - Aeroport Baneasa

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Mariela Mihalache
Manager: 
Cristi Pascal
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0212.32.43.25
Adresa: 
Str.Gratioasa, nr. 6
E-mail: 
bucuresti@autonom.ro

Inchirieri masini Bucuresti - Aeroport Baneasa

Autonom Rent a Car Bucuresti ofera servicii de inchirieri auto si la aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa din Bucuresti.

Infiintata in decembrie 2006, agentia noastra de inchirieri masini / rent a car Bucuresti Baneasa va ofera o gama larga de autoturisme noi: de la masini economice precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 Dacia Duster, sau microbuze si dube de marfa, la preturi oneste.

Descoperiti Bucurestiul

Pentru a va valorifica la maximum timpul petrecut in Bucuresti, puteti apela la agentia Autonom Baneasa, care va pune la dispozitie masini de inchiriat de diverse modele si dimensiuni, la cele mai bune tarife.

Odata rezolvata problema transportului, vizitati Muzeul National de Arta al Romaniei. Construit in jurul anului 1812, muzeul detine opere de o inestimabila valoare artistica, semnate de valorosi artisti plastici romani si straini. De asemenea, nu ratati Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", fondat in 1834 si redeschis publicului cu noi atractii in 2011, dupa o renovare care a durat aproape trei ani si a costat 14 milioane de euro.

Daca vreti sa descoperiti orasul agale, faceti o plimbare in centrul istoric (Curtea Veche, Hanul lui Manuc, zonele Lipscani si Piata Sf. Gheorghe - punctul zero al orasului), apoi pe Calea Victoriei si pe Soseaua Kiseleff, pana in Parcul Herastrau. Situat pe ambele maluri ale lacului Herastrau, parcul este printre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, are 187 ha si a fost amenajat in perioada 1936-1939, cu ocazia expozitiei "Luna Bucurestilor". Adaposteste Muzeul Satului, un parc de distractii pentru copii, Palatul Elisabeta, debarcader pentru vaporase si barci, terenuri si baze sportive, Expo Flora, numeroase restaurante si terase.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Vreti sa uitati de zgomotul si aglomeratia din oras? Agentia Autonom Baneasa va ofera si masini de inchiriat ieftine si economice precum Daewoo Matiz sau Dacia Logan, si un microbuz de 9 locuri, ca sa vizitati cu familia si prietenii obiectivele din apropierea capitalei, precum Palatul Mogosoaia, Gradina Zoologica, Padurea Baneasa, Lacul Snagov, Manastirea Plumbuita etc.

Amplasata la doar cativa km de Bucuresti, Gradina Zoologica din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 5,85 ha si detinea, la 1 ianuarie 2010, un numar total de 835 exemplare, din 3 clase de animale vertebrate, 104 specii si subspecii.

Inchirieri masini Aeroportul Baneasa Bucuresti

Aeroportul International Baneasa "Aurel Vlaicu" este al doilea din Romania, din punct de vedere al traficului de calatori. Inaugurat in 1920, este situat la 7 km nord de oras, pe DN1, la 90 m altitudine, pe o suprafata de 128 ha. Dispune de o pista de 3.200 m lungime si 60 m latime. Agentia Autonom Rent a Car Baneasa va ofera posibilitatea de a prelua si returna autoturismul inchiriat in incinta aeroportului.

Inchirieri masini aeroport Baneasa cu sofer & Transfer Bucuresti - Hotel

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Baneasa, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.