Locatii

Bucuresti - Aeroport Otopeni

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Valentina Dinu
Manager: 
Andrei Gheorghe
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)021.232.43.25
Adresa: 
Aeroportul Internaţional Bucuresti Otopeni (OTP)
E-mail: 
bucuresti@autonom.ro

Inchirieri masini Bucuresti - Aeroport Otopeni

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini la aeroportul international Henri Coanda Otopeni (OTP)..

Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta la Autonom veti gasi serviciile de inchirieri autoturisme potrivite.

 

Biroul de inchirieri masini Otopeni se afla in incinta aeroportului international "Henri Coanda", la terminalul de sosiri internationale, in zona destinata companiilor de rent a car din aeroport.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia Autonom Bucuresti.

Serviciul de inchirieri masini din aeroportul Otopeni este disponibil non-stop.

Descoperiti Bucurestiul

Dupa ce va asigurati ca va puteti deplasa prin oras confortabil si eficient cu un autoturism inchiriat de la Autonom Rent a Car Otopeni, va propunem sa vizitati un obiectiv turistic mai putin cunoscut: Castelul "Vlad Tepes", situat in parcul Carol. Castelul a fost construit in 1906, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de domnie a regelui Carol I si a organizarii Expozitiei Generale Romane, si il reproduce, la o scara mai mica, pe cel de la Poienari, judetul Arges.

Daca va doriti o dupa-amiaza relaxanta, destinatia ideala este Parcul Herastrau, care se intinde pe o suprafata de 187 ha. Situat pe ambele maluri ale lacului Herastrau, parcul este unul din cele mai frumoase din Bucuresti si a fost amenajat in perioada 1936-1939, cu ocazia expozitiei "Luna Bucurestilor". Adaposteste Muzeul Satului, un parc de distractii pentru copii, Palatul Elisabeta, debarcader pentru vaporase si barci, terenuri si baze sportive, Expo Flora, numeroase restaurante si terase.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Daca doriti sa evitati traficul si aglomeratia din oras, agentia de inchirieri masini Autonom Otopeni va ofera autoturisme noi, de diverse modele si dimensiuni, in functie de necesitatile dumneavoastra: de la masini mici, compacte si economice, pana la microbuze spatioase, pentru 9 persoane, la Autonom aveti toate optiunile.

Pentru o evadare relaxanta de week-end, va recomandam sa vizitati Palatul Mogosoaia, aflat in localitatea cu acelasi nume, la circa 15 km de centrul Bucurestiului. Palatul a fost construit de Constantin Brancoveanu, in stil arhitectural romanesc renascentist sau stil brancovenesc, combinatie de elemente venetiene si otomane, ce caracterizeaza si Palatul din Potlogi, jud. Dambovita. Conform pisaniei de pe latura estica a Palatului Mogosoaia, acesta a fost finalizat pe 20 septembrie 1702. In schimb, data inceperii constructiei nu este cunoscuta, dar se stie ca Brancoveanu a inceput sa cumpere pamant in zona din 1681. Complexul Mogosoaia este alcatuit din cladirea propriu-zisa a palatului, curtea acestuia cu turnul de veghe, cuhnia (bucataria), casa de oaspeti, ghetaria si cavoul familiei Bibescu, precum si biserica „Sfantul Gheorghe”, aflata langa zidurile curtii.

Inchiriere masini aeroport Otopeni Bucuresti

Aeroportul International Henri Coanda OTP este cel mai mare aeroport din Romania si unul dintre cele doua aeroporturi importante din Bucuresti, alaturi de "Aurel Vlaicu" - Baneasa. Aeroportul Henri Coanda este situat in afara zonei urbane a Bucurestiului, in orasul Otopeni. Biroul de inchirieri masini Otopeni este situat in incinta aeroportului, in zona destinata companiilor rent a car, si este deschis NON-STOP.

Inchirieri masini aeroport Otopeni cu sofer & transfer Bucuresti

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Otopeni la orice adresa din oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.