Locatii

Cluj-Napoca - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Cosmina Nicoara
Manager: 
Radu Suciu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0264.590.588
Adresa: 
Aeroportul International Cluj-Napoca
E-mail: 
cluj@autonom.ro

Inchirieri masini Cluj-Napoca - Aeroport

Autonom Rent a Car Cluj-Napoca va ofera serviciul de inchirieri auto din Aeroportul International Cluj-Napoca.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Cluj-Napoca.

Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia de inchirieri masini din Cluj-Napoca va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Fiat Panda pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze si dube.

Puteti face o rezervare online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom din aeroportul Cluj-Napoca.

Serviciul Autonom de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Cluj-Napoca

Dupa ce va inchiriati masina dorita de la agentia Autonom Cluj-Napoca, vizitati Muzeul de Istorie al Transilvaniei, succesorul primei asociatii muzeale din Transilvania: Societatea Muzeului Ardelean, infiintata la 23 noiembrie 1859. Muzeul detine bogate colectii de antichitati, piese arheologice si numismatice, mineralogie, botanica, zoologie, o pinacoteca si o colectie etnografica. In total, 24.000 de exponate.

Pentru a va optimiza timpul si a vedea cat mai multe atractii din oras si imprejurimi, aveti la dispozitie serviciile de inchirieri masini Autonom, care va ofera o gama noua si variata de autoturisme, la cele mai bune preturi de inchirieri auto. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau pentru un microbuz, ca sa petreceti impreuna cu familia si prietenii o zi la Padurea Hoia, de pilda. Situata la vest de municipiul Cluj, Padurea Hoia este una din zonele de agrement cele mai populare din zona, fiind frecventata ca loc de picnic. In trecut, aici se organizau festivitatile legate de zilele de 1 Mai si 23 august. In ultimii ani s-a amenajat un Bike Park, iar in zona se mai practica si alte sporturi, precum paintball, airsoft sau tir cu arcul.

Inchirieri masini Cluj / Rent a Car Cluj pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri autoturisme / rent a car Autonom Cluj-Napoca si vizitati Gradina Botanica "Alexandru Borza", fondata in 1920. Gradina se intinde pe o suprafata de aproape 14 hectare, in partea sudica a Clujului, si numara aproximativ 11.000 specii de plante.
De asemenea, nu ratati Muzeul Satului, cel mai cuprinzator muzeu in aer liber din Romania si al saselea din Europa.

Inchiriere masini Aeroportul Cluj-Napoca

Aeroportul International Cluj-Napoca este al patrulea aeroport ca marime din Romania si fost infiintat la 1 aprilie 1932. Este situat pe drumul european E 576, la 10 km est fata de centrul comercial al orasului Cluj-Napoca. Autonom Rent a Car va ofera posibilitatea de a prelua si livra autoturismul inchiriat din incinta aeroportului Cluj-Napoca. Reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini din aeroportul Cluj-Napoca va asteapta la biroul situat in zona de Rent a Car din cadrul aeroportului. Biroul este deschis NON-STOP.

Inchiriere masini Cluj / Rent a Car Cluj cu sofer & Transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Cluj-Napoca la orice adresa din oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.