Locatii

Constanta - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Serban Vacarescu
Manager: 
Anina Pirvu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0745.900.600
Adresa: 
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanța (CND)
E-mail: 
constanta@autonom.ro

Inchirieri masini Constanta - Aeroport

Autonom Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Constanta.

Pentru confortul dumneavoastra, agentia Autonom Constanta va ofera serviciul de inchiriere auto din aeroportul "Mihail Kogalniceanu" - Constanta. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia Autonom de inchirieri masini din Constanta va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat mini van cu 7 locuri, masini de teren SUV 4 x 4 sau microbuze cu 9 locuri.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom din aeroportul Constanta - "Mihail Kogalniceanu".

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Constanta

Pentru a va valorifica la maximum timpul, apelati la agentia de inchirieri masini din aeroportul "Mihail Kogalniceanu" Constanta, care va ofera o gama noua si variata de autoturisme, la cele mai bune preturi de inchirieri auto. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau pentru inchirierea unui microbuz, ca sa vizitati, impreuna cu familia si prietenii, mai multe statiuni de pe litoral.

Dupa ce va inchiriati autoturismul dorit, vizitati Catedrala ortodoxa "Sfintii Apostoli Petru si Pavel",  ridicata dupa planurile arhitectului Ion Mincu, in perioada 1883-1885. In interiorul sau se afla doua jilturi artistic lucrate. Constructia, in stil greco-roman, din caramida presata, impresioneaza prin monumentalitatea fatadei si prin turnul inalt de 35 m.

De asemenea, merita sa vedeti Muzeul Marinei Romane, aflat in imediata vecinatate a portului Constanta. Muzeul s-a deschis la 3 august 1969, in fostul local al Scolii Navale si detine un patrimoniu care ii confera statutul de unicat national. Veti avea astfel prilejul sa parcurgeti istoria marinei militare si comerciale romanesti, de la simpla luntre cioplita in trunchi de copac, pana la navele moderne de astazi.

Inchirieri masini Aeroport Constanta / Rent a Car Constanta pentru weekend

Daca doriti sa evitati traficul si aglomeratia din oras, apelati la serviciile noastre de inchirieri autoturisme / rent a car din centrul orasului sau din aeroportul "Mihail Kogalniceanu" Constanta si pregatiti-va pentru o escapada memorabila la Cetatea Histria. Situata pe malul lacului Sinoe, in partea nordica a actualei peninsule Istria, Cetatea a fost intemeiata acum peste 2600 de ani, in secolul 7 i.Chr., de navigatorii si negustorii greci stabiliti in ospitalierul golf de odinioara cu scopul de a face comert cu bastinasii geto-daci. Astfel, uleiul de masline, vinurile si podoabele grecesti erau schimbate pe grane, miere, ceara de albine, piei de vita si peste sarat, oferite de triburile locale.

Inchiriere masini Aeroport Constanta

Aeroportul International "Mihail Kogalniceanu" este situat in localitatea cu acelasi nume, la aproximativ 25 km de orasul Constanta. Construit intre anii 1952 si 1962, aeroportul asigura astazi curse interne si internationale de la si catre Frankfurt, Berlin, Paris, Milano, Atena si Istanbul.

Autonom Rent a Car Constanta va ofera posibilitatea de a prelua si livra autoturismul inchiriat din incinta aeroportului Constanta. Va asteptam la biroul Autonom, situat in zona dedicata companiilor rent a car din cadrul aeroportului.

Inchiriere masini Constanta / Rent a Car Constanta cu sofer & Transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Constanta la orice adresa din oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.