Locatii

Craiova

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Iordache Madalina
Manager: 
Ramona Buzatu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0758.258.611
Adresa: 
Str. Nicolae Balcescu nr.2, bl.M15A, Parter
E-mail: 
craiova@autonom.ro

Inchirieri masini Craiova

Autonom Rent a Car Craiova ofera servicii de inchiriere auto in judetul Dolj.

Infiintata in februarie 2010, agentia de inchirieri masini Craiova / rent a car Craiova va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului la orice adresa de pe raza orasului.

 

Descoperiti Craiova

Inchiriati un autoturism si vizitati manastirea Cosuna - Bucovatul Vechi, cea mai veche constructie din zona Craiovei. Din tot ansamblul initial, a rezistat pana in zilele noastre numai biserica. Desi pisania indica data de 3 decembrie 1572, o veche cartografiere sustine ca manastirea ar fi fost zidita in 1483. Din punct de vedere arhitectonic, biserica este realizata in stil muntenesc, caracterizat prin sinteza dintre elementele populare autohtone si cele bizantine.

Pentru a va optimiza timpul, apelati la serviciile de inchirieri auto Autonom Craiova, care va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri masini. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica, sau pentru un microbuz, ca sa vizitati, impreuna cu familia si prietenii, Parcul Nicolae Romanescu, unic in Romania si una dintre cele mai interesante realizari de acest gen din Europa. Proiectul, creatie a arhitectului francez E.Redont, a fost premiat cu Medalia de Aur la Expozitia Internationala de la Paris, in 1900. Suprafata totala a parcului cuprinde peste 96 ha de plantatii (arboret, peluze, arbori, arbusti), o intindere de apa de 4 ha, un hipodrom de peste 20 ha, drumuri, alei si poteci cu o suprafata de 35 km. Parcul include si o gradina zoologica, unde pot fi vazute indeosebi specii de pasari si animale, deopotriva autohtone si straine.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini ale agentiei Autonom Craiova si vizitati Casa Vorvorenilor - actualul sediu al Mitropoliei Olteniei - un palat realizat dupa planurile arhitectului D.Maimarolu. Acest monument este reprezentativ pentru influenta tarzie a Renasterii franceze, caracterizata prin acoperisuri mansardate, o multitudine de ornamentari si stucaturi, interioare bogat decorate.

De asemenea, va recomandam sa vizitati Gradina Botanica. Aceasta a fost amenajata din initiativa botanistului craiovean Al. Buia, cu scopul de a servi ca baza de studiu pentru studentii facultatilor de agronomie si horticultura, dar si ca zona de agrement. Gradina cuprinde o suprafata de 17 ha si este delimitata pe sectoare distincte: ornamental (aproape 4,5 ha), sistematic, flora globului, economic.

Centre Rent a Car Craiova

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom inchirieri masini / rent a car Craiova. De asemenea, Autonom Rent a Car Craiova va pune la dispozitie posibilitatea de preluare/livrare a autoturismului inchiriat de la Aeroportul International Craiova.

Inchirieri masini Craiova aeroport & transfer sofer aeroport Craiova

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Craiova la orice adresa din oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.