Locatii

Craiova - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Iordache Madalina
Manager: 
Ramona Buzatu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0251.415.118
Adresa: 
Aeroportul International Craiova (CRA)
E-mail: 
craiova@autonom.ro

Inchirieri masini Craiova - Aeroport

Autonom Rent a Car Craiova va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Craiova.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Craiova. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia rent a car Craiova inchirieri de masini va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini clasa small, precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze si dube.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Craiova.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Centre Rent a Car Craiova

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom inchirieri masini / rent a car Craiova, aflat in centrul orasului, langa Prefectura Craiova. De asemenea, Autonom Rent a Car Craiova va pune la dispozitie posibilitatea de preluare/livrare a autoturismului inchiriat de la Aeroportul International Craiova.

Inchirieri masini Craiova aeroport & transfer sofer aeroport Craiova

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Craiova la orice adresa din oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.