Locatii

Iasi

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Sasu Andrei
Manager: 
Tarquinius Stamate
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0232.22.05.04
Adresa: 
Strada Pacurari 130, Bl. 586, sc. B, Parter
E-mail: 
iasi@autonom.ro

Inchirieri masini Iasi

Autonom Rent a Car Iasi ofera servicii de inchirieri auto in judetul Iasi.

Infiintata in martie 2006, agentia de inchirieri masini Iasi va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Iasi.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Iasi de pe str. Stefan cel Mare sau din aeroport.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Iasi

Pentru a va valorifica la maximum timpul, apelati la agentia de inchiriere masini Autonom Iasi, care va ofera cele mai bune preturi si servicii de inchirieri auto. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau puteti inchiria un microbuz, pentru a petrece cu familia si prietenii o zi la Gradina Botanica, de pilda. Aceasta se intinde pe o suprafata de 105 hectare, fiind una din cele mai mari gradini din lume si cea mai veche din tara. O destinatie ideala pentru relaxare!

De asemenea, merita sa vedeti si Biserica "Sfantul Nicolae". Construita din vointa lui Stefan cel Mare intre 1491 si 1492, aceasta biserica este cel mai vechi edificiu religios din Iasi care s-a pastrat pana astazi.

Inchirieri masini in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom Iasi si conduceti pana la Dealul Ticaului, unde veti gasi Bojdeuca lui Ion Creanga, casa in care a locuit scriitorul in perioada 1872 - 1889. Devenita muzeu memorial la 15 aprilie 1918, Bojdeuca lui Creanga este prima casa memoriala din Romania.

Centre inchirieri masini Iasi

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom de inchiriere masini Iasi, aflat in centrul orasului.

Inchirieri masini aeroport Iasi & transfer aeroport Iasi

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroport, in Iasi sau spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.