Locatii

Pitesti

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Florin Buzatu
Manager: 
Clara Tanasescu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)024.821.00.55
Adresa: 
Pitesti, Calea Bucuresti, Nr. 13, Bl : 22, SC. A, ap. 1, Arges. 110120
E-mail: 
pitesti@autonom.ro

Inchirieri masini Pitesti

Autonom Rent a Car Pitesti ofera servicii de inchiriere auto in judetul Arges.

Agentia de inchirieri masini/ rent a car Pitesti va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Pitesti.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Pitesti.

Descoperiti orasul Pitesti

Orasul Pitesti si judetul Arges ofera calatorului dornic de aventura numeroase atractii. In oras, puteti vedea Fantana Muzicala, inaugurata in 2008, dedicata Zilei Europei. Unica in Europa de Est, aceasta fantana are 1.000 de guri de apa, fixe si mobile, orga de lumina, iar presiunea apei variaza in functie de tonalitatea muzicii. Tot din sfera artelor, merita vazuta si Galeria de Arta Naiva.

In imprejurimile orasului, puteti vedea Padurea Trivale, care se intinde pe o suprafata de 300 hectare si include o gradina zoologica (in proces de modernizare din 2007) si Manastirea Trivale. Apoi, faceti o oprire la Barajul Vidraru - al cincilea din Europa si al noualea in lume la momentul inaugurarii, in 1965, si urcati cele 1480 de trepte pana la Cetatea Poenari, inaltata probabil in secolul al XIV-lea, ca loc de refugiu. De asemenea, vizitati Manastirea Corbii de Piatra din satul Jgheaburi, comuna Corbi, la 55 km nord de orasul Pitesti. Aceasta dateaza din secolul al 14-lea si este inedita prin faptul ca a fost cladita in stanca, dar si pentru pictura bizantina interioara.