Locatii

Ploiesti

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Adelina Raluca Comsa
Manager: 
Roxana Nicolae
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)024.452.10.08
Adresa: 
Bd Republicii nr 151, Bl 30B, parter.
E-mail: 
ploiesti@autonom.ro

Inchirieri masini Ploiesti

Autonom Rent a Car Ploiesti ofera servicii de inchiriere auto in judetul Prahova.

Infiintata in iulie 2009, agentia de inchirieri masini Ploiesti / rent a car Ploiesti va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Ploiesti.

Descoperiti orasul Ploiesti

Pentru a profita din plin de timpul liber disponibil, apelati la agentia de inchirieri masini Ploiesti, care va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti alege o masina de inchiriat ieftina si economica sau un microbuz, ca sa calatoriti impreuna cu familia si prietenii prin statiunile de pe Valea Prahovei.

In orasul Ploiesti, va recomandam sa vizitati Casa Memoriala Nichita Stanescu, ridicata in anii 1926-1927 de bunicul, unchiul si tatal poetului. In aceasta casa s-a nascut, la 31 martie 1933, si a locuit Nichita Stanescu.

Va puteti continua apoi calatoria pe Valea Prahovei oprind la Sinaia pentru o vizita la Castelul Peles, resedinta de vara a familiei regale a Romaniei. Castelul a fost construit in timpul regelui Carol I al Romaniei (1866 -1914) si a devenit unul din cele mai importante monumente din Europa secolului al 19-lea. Pe langa castel, pe Domeniul Regal de la Sinaia au mai fost construite Pelisorul, Corpul de Garda, Economatul, Casa de Vanatoare Foisor, Grajdurile, Uzina Electrica si Vila Sipot. Pelesul a fost finalizat in 1883 si, datorita uzinei electrice proprii, a fost primul castel electrificat din Europa.

Inchiriere autoturism / Rent a Car Ploiesti in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Inchiriati o masina de la agentia Autonom Ploiesti si vizitati Muzeul Ceasului Nicolae Simache. Unic in reteaua muzeelor din Romania, Muzeul Ceasului a fost inaugurat in 1963, intr-o sala a Palatului Culturii din Ploiesti, cu ajutorul profesorului Nicolae Simache, director al Muzeului de Istorie in perioada 1954-1971. Colectia de ceasornice a fost transferata intr-o cladire de la finele secolului al 19-lea, ce i-a apartinut lui Luca Elefterescu, cunoscut politician conservator de la inceputul secolului al 20-lea si prefect cu mai multe mandate al judetului Prahova.

Centre Rent a Car Ploiesti / Inchirieri masini Prahova

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din Ploiesti, gratuit.

Inchirieri masini Ploiesti / Rent a Car Ploiesti cu sofer

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din Ploiesti spre orice directie, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.