Locatii

Resita

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Balosin Dacian
Manager: 
Gabriela Milas
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0255.22.66.20
Adresa: 
Bulevardul Republicii, Nr. 26
E-mail: 
resita@autonom.ro

Inchirieri masini Resita

Autonom Rent a Car Resita ofera servicii de inchiriere auto in judetul Caras-Severin.

Infiintata in octombrie 2011, agentia de inchirieri masini Resita / rent a car Resita va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Resita.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Resita.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Resita

Cand ajungeti in inima Banatului, va recomandam sa vizitati Muzeul Locomotivelor cu Aburi. Situat in zona Triaj CFR a orasului, muzeul expune in aer liber 16 locomotive, fabricate de-a lungul timpului in uzinele de la Resita. Printre exponate se numara si prima locomotiva cu abur adusa la Resita, fabricata la Viena dupa proiectele renumitului inginer englez John Haswell, care a condus, in perioada 1840-1882, fabrica vieneza de locomotive. Tot in Resita se afla si Muzeul Banatului Montan, inaugurat la inceputul anilor '60 de un grup de intelectuali resiteni iubitori ai traditiilor locale.