Locatii

Roman

Preluare

Predare

Contact

Manager: 
Marius Gherman
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0233.229.616
Adresa: 
Roman
E-mail: 
roman@autonom.ro

Inchirieri masini Roman

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini / rent a car in judetul Neamt.

Agentia de rent a car Roman va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Roman.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom rent a car Roman.

Descoperiti orasul Roman

Desi mic, orasul Roman nu duce lipsa de atractii turistice, interesante indeosebi pentru iubitorii de istorie, cultura si arhitectura. De pilda, Casa Nevruzzi, construita in prima jumatate a sec. al 19-lea, care gazduieste in prezent Muzeul de Istorie al localitatii. De asemenea, Casa vornicului Done, datand de la finele secolului al 18-lea, impresioneaza prin arhitectura inedita, in stil clasic si cu bogate decoratiuni de inspiratie baroca in interior. Nu in ultimul rand, puteti vizita Casa Ioachim - sediul actual al Bibliotecii Municipale din Roman. Construita in 1864 de negustorul Vasile Ioachim si pictata, probabil, de mesteri venetieni, cladirea este unica in Moldova datorita turnului de inspiratie florentina.