Locatii

Sibiu

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Nicoleta Ion
Manager: 
Aurel Dumencu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0369.401.184
Adresa: 
Str. Nicolae Balcescu, Nr.1-3 Piata Mare
E-mail: 
sibiu@autonom.ro

Inchirieri masini Sibiu

Autonom Rent a Car Sibiu ofera servicii de inchirieri auto in judetul Sibiu.

Infiintata in aprilie 2007, agentia de inchirieri masini Sibiu va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Sibiu.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Sibiu.

 

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Sibiu

Capitala Culturala Europeana in 2007, Sibiul isi seduce oaspetii de la prima vizita. Cum orasul are multe atractii, va puteti optimiza timpul inchiriind un autoturism de la agentia Autonom Sibiu, care va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti alege o masina de inchiriat ieftina si economica sau chiar un microbuz, pentru a petrece zile de neuitat impreuna cu familia si prietenii in Sibiu si imprejurimi.

In centrul orasului, opriti-va sa admirati Piata Mare, Piata Mica si Piata Huet, zidurile cetatii si turnurile de aparare, Podul Minciunilor si vizitati neaparat Muzeul National Brukenthal.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini ale agentiei Autonom Sibiu si conduceti pe Transfagarasan - un traseu spectaculos, ce traverseaza cel mai inalt lant muntos din Romania, pe o distanta de 35 km. Opriti-va pentru o plimbare la Balea Lac si Balea Cascada, aflate la aproximativ 77 km de Sibiu, in Muntii Fagaras, la altitudinea de 2034 m. In aceeasi zona mai puteti vizita Paltinis, cea mai veche statiune montana din Romania, datand din 1894.

Merita sa vedeti si Complexul National Muzeal Astra, aflat in rezervatia naturala Dumbrava Sibiului, la 8 km de Sibiu, cetatea medievala Sighisoara, Biertan - una din primele asezari sasesti din Transilvania, precum si Biserica fortificata din Cisnadioara, monument reprezentativ pentru stilul romanic din Romania.

Centre inchirieri masini Sibiu

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din Sibiu, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom inchirieri autoturisme Sibiu, aflat in centrul orasului, pe strada pietonala Nicolae Balcescu, langa Piata Mare, aproape de Muzeul Brukental si Primaria noua.

Inchirieri masini Sibiu & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Sibiu spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.