Locatii

Suceava

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Diana Badaluta
Manager: 
Coliba Dan
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0230.521.106
Adresa: 
Calea Unirii, Nr. 17A
E-mail: 
suceava@autonom.ro

Inchirieri masini Suceava

Autonom Rent a Car Suceava ofera servicii de inchirieri auto in judetul Suceava.

Infiintata in aprilie 2006, agentia de inchirieri masini Suceava va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Suceava.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Suceava

Pentru a valorifica la maximum timpul petrecut in Suceava, inchiriati o masina de la agentia Autonom, care va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti alege o masina ieftina si economica sau chiar un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii in afara orasului.

In Suceava puteti vizita Cetatea Scheia sau Cetatea de Apus a Sucevei, acum in ruine, situata la o altitudine de 384 m, precum si Complexul medieval Zamca, ridicat in 1606, pe un platou din vestul orasului, de armenii refugiati in Moldova in secolul al 16-lea.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom si conduceti pana in zona Dornei, unul din cele mai frumoase locuri in care natura si creatia umana coexista in armonie. Absolut unice sunt rezervatiile naturale, precum padurea seculara de la Slatioara, si manastirile ortodoxe pictate din sudul Bucovinei, incluse de UNESCO in patrimoniul cultural universal si vizitate de iubitori de arta si cultura din intreaga lume: Voronet (ctitorita in 1488), Putna (1469) - unde e inmormantat Stefan cel Mare, Humor (fondata in 1530), Moldovita (1532) si Sucevita (1584), fiecare avand un colorit specific.

Centre inchirieri masini Suceava

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din Suceava, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom de inchirieri autoturisme Suceava, aflat aproape de Manastirea Dragomirna.

Inchirieri masini Suceava & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Suceava sau spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.