Locatii

Suceava - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Manager: 
Coliba Dan
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0230.521.106
Adresa: 
Aeroportul International “Stefan cel Mare” Suceava (SCV)
E-mail: 
suceava@autonom.ro

Inchirieri masini Suceava - Aeroport

Autonom Rent a Car Suceava va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Suceava.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Suceava

Pentru a va optimiza la maxim timpul, apelati la biroul Autonom de inchirieri masini din aeroportul Suceava, care va ofera o gama noua si variata de autoturisme, la cele mai bune preturi. Puteti alege o masina de inchiriat ieftina si economica sau chiar un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii.

Odata inchiriat autoturismul dorit de la Autonom, vizitati Cetatea de Scaun a Sucevei. Situata pe un platou inalt al orasului, in zona estica, Cetatea este o ctitorie a voievodului Petru I Musat, atestata prima data intr-un document din 1388, si a fost restaurata in ultimii ani. Construita din piatra, a fost fortificata ulterior de Stefan cel Mare cu ziduri inalte de peste 10 m si groase de aproape 4 m, care au facut-o inexpugnabila.

Vizitati, de asemenea, Cetatea Scheia, aflata la 1,5 km NV de oras, la 384 m altitudine. Ridicata in secolul al 14-lea, Cetatea are forma romboidala, cu latura de 36 m in interior si ziduri groase de 3 m.

Inchirieri masini Aeroport Suceava / Rent a Car Suceava pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri autoturisme / rent a car Autonom din aeroportul Suceava si conduceti pana la Complexul medieval Zamca, ridicat in 1606, pe un platou din vestul orasului, de armenii refugiati in Moldova in secolul al 16-lea. Tot aici si-a asezat tabara si regele Sobieski in 1601. De la inaltimea Cetatii de Scaun domina orasul statuia ecvestra a lui Stefan cel Mare, sculptata de Eftimie Barladeanu, dezvelita in 1977, iar in fata Casei de Cultura din Suceava puteti admira statuia lui Petru Musat, sculptata de artistul Paul Vasilescu.

Inchiriere masini Aeroportul Suceava

Aeroportul International “Stefan cel Mare” Suceava se afla in comuna Salcea, la 11,2 km E de Suceava si la 30,5 km V de Botosani, accesul facandu-se prin DN 29, ce leaga cele doua orase. Primele curse aeriene au operat pe Aeroportul Suceava incepand din 1960. Autonom Rent a Car Suceava va ofera posibilitatea de a prelua si livra autoturismul inchiriat din incinta aeroportului Suceava. Va asteptam la biroul Autonom, situat in zona dedicata companiilor rent a car din cadrul aeroportului.

Inchiriere autoturisme aeroport Suceava / Rent a Car Suceava & transfer aeroport Suceava

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Suceava spre oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.