Locatii

Targu Mures

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Andreea Ludusan
Manager: 
Florin Rusu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0265.250.424
Adresa: 
Str. Budiului, Nr.7
E-mail: 
mures@autonom.ro

Inchirieri masini Targu Mures

Autonom Rent a Car targu Mures ofera servicii de inchirieri auto in judetul Mures.

Infiintata in octombrie 2007, agentia de inchirieri masini Targu Mures va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Targu Mures.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Targu Mures.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Targu Mures

Vreti sa profitati la maximum de timpul petrecut in Targu Mures? Inchiriati o masina de la agentia rent a car Autonom Targu Mures, care va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti inchiria o masina ieftina si economica sau chiar un microbuz, pentru a descoperi atractiile orasului impreuna cu familia si prietenii.

Odata inchiriat autoturismul dorit de la Autonom, vizitati Cetatea Medievala a orasului. Construit la inceputul secolului al 17-lea, acest edificiu are ziduri si bastioane puternice, bine pastrate pana astazi, precum si o biserica reformata, in stil gotic, datand din secolul al 14-lea. Vizitati, de asemenea, Gradina Zoologica, a doua din tara ca suprafata si varietate a speciilor, si faceti o plimbare prin Piata Centrala, numita si "Piata Trandafirilor".

Inchiriere masina pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom Targu Mures si conduceti pana la Platoul Cornesti, aflat pe dealul omonim, la o altitudine de 488 m, de unde aveti o perspectiva incantatoare asupra Vaii Muresului. Printre atractiile Parcului Cornesti se numara un teatru de vara, un trenulet pentru copii si un restaurant construit la inceputul secolului trecut. Daca va plac traseurile off-road, inchiriati un Jeep SUV si urcati pe varful Saca Mare din Muntii Gurghiului, la o altitudine 1777 m; traseul incepe din satul Iliesi de langa Sovata, in directia NE.

Centre inchirieri masini Targu Mures

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din Targu Mures, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom de inchirieri autoturisme Targu Mures, aflat langa Biserica Romano-Catolica.

Inchirieri masini cu sofer & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Targu Mures spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.