Locatii

Targu Mures - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Andreea Ludusan
Manager: 
Florin Rusu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0265.250.424
Adresa: 
Aeroportul International Targu Mures (TGM)
E-mail: 
mures@autonom.ro

Inchirieri masini Targu Mures - Aeroport

Autonom Rent a Car Targu Mures va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Targu Mures.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Targu Mures. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia Autonom de inchirieri masini Targu Mures va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Targu Mures.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Targu Mures

Pentru a profita din plin de timpul petrecut in Targu Mures, aveti la dispozitie serviciile de inchirieri masini ale centrelor Autonom din centru si din aeroport, care va ofera o gama noua si variata de autoturisme la cele mai bune preturi. Puteti alege o masina de inchiriat ieftina si economica sau puteti opta pentru un microbuz, pentru a descoperi orasul si imprejurimile impreuna cu familia si prietenii.

Odata rezolvata problema transportului, vizitati Catedrala Ortodoxa, ridicata in centrul orasului, in locul legendarei fantani cantatoare, care, dupa moartea constructorului, s-a defectat si n-a putut fi reparata de nimeni. Astfel, a fost demolata, iar pe locul respectiv au inceput, in 1925, lucrarile de constructie a catedralei, care au durat 61 de ani.

Printre atractiile orasului se numara si Cetatea medievala ridicata in secolul al 17-lea pe locul vechiului castel al voievodului transilvanean Báthori István, ce fusese distrus, in 1601, de invazia turco-tatara. Cetatea are ridicate 7 bastioane, din care 5 au fost construite de diversele bresle ale orasului.

Inchirieri masini Aeroport Targu Mures / Rent a Car Targu Mures pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri autoturisme / rent a car Autonom din aeroportul Targu Mures si conduceti pana la Biserica de lemn "Sf. Arhanghel Mihail" a orasului, ridicata in anii 1793-1794 si pictata in 1814.

Inchiriere masini Aeroportul Targu Mures

Aeroportul Targu Mures a fost infiintat in 1936, dar pe locul actual functioneaza din 1969, cand s-a construit pista betonata. Biroul Autonom Rent a Car Targu Mures va ofera posibilitatea de a prelua si livra autoturismul inchiriat si din incinta aeroportului. Va asteptam la biroul Autonom din zona dedicata companiilor rent a car din cadrul aeroportului Targu Mures.

Inchiriere autoturisme aeroport Targu Mures / Rent a Car Targu Mures & transfer aeroport Targu Mures

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Targu Mures spre oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.