Locatii

Timisoara - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Paul Jifcovici
Manager: 
Gabriela Milas
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0256.270.280
Adresa: 
Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia" (TSR)
E-mail: 
timisoara@autonom.ro

Inchirieri masini Timisoara - Aeroport

Autonom Rent a Car Timisoara va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Traian Vuia - Timisoara.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Timisoara. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia Autonom de inchirieri masini Timisoara Aeroport va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze cu 9 locuri.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Timisoara.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Timisoara

Pentru a valorifica la maximum timpul petrecut in Timisoara, apelati la serviciile agentia de inchirieri masini Autonom din centrul orasului sau din aeroport, care va ofera o gama noua si variata de autoturisme la cele mai bune preturi. Puteti alege o masina de inchiriat ieftina si economica sau un microbuz, pentru a descoperi orasul si imprejurimile impreuna cu familia si prietenii care va insotesc.

Odata inchiriat autoturismul dorit de la agentia Autonom Timisoara, vizitati Catedrala ortodoxa - veritabil simbol al orasului, construita intre 1936 si 1940 si declarata monument de arta pentru arhitectura, pictura si sculptura specifica. Stilul arhitectural al catedralei imbina traditia religioasa romana cu cea bizantina-moldoveneasca, caracterizand manastirile din secolul al 14-lea Cozia sau Prislop.

Oferiti-va, de asemenea, o zi de relaxare la Gradina Zoologica din zona Padurea Verde, redeschisa publicului in  2007, dupa numeroase lucrari de amenajare si crearea de habitate propice animalelor expuse.

Inchirieri masini Aeroport Timisoara / Rent a Car Timisoara pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri autoturisme / rent a car Autonom din aeroportul Timisoara si vizitati Palatul Baroc / Palatul Vechii Prefecturi, unul dintre cele mai valoroase monumente istorice ale Timisoarei. Acesta este atestat drept una din cele mai importante constructii din Timisoara secolului al 18-lea si demonstreaza preocuparea administratiei vremii pentru aspectul estetic al urbei.

Inchiriere masini Aeroportul Timisoara

Aeroportul International "Traian Vuia" Timisoara este al doilea aeroport ca marime din Romania si, din 2003, poarta numele inventatorului roman Traian Vuia, nascut in judetul Timis. Este considerat aeroport de rezerva pentru Bucuresti, Budapesta si Belgrad si cel mai important aeroport din Euroregiunea DKMT. Aeroportul se afla la 12 km NE de centrul orasului, accesul facandu-se de pe Calea Lugojului, pe drumul european E70. Agentia Autonom Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea de a prelua si livra autoturismul inchiriat din incinta aeroportului. Va asteptam la biroul Autonom situat in zona dedicata companiilor rent a car din cadrul aeroportului Timisoara.

Inchiriere autoturisme aeroport Timisoara / Rent a Car Timisoara & transfer aeroport Timisoara

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Timisoara spre oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.