Locatii

Tulcea

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Silviu Neculita
Manager: 
Anina Pirvu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0241.55.01.77
Adresa: 
Str. Babadag, Bl. A5.
E-mail: 
tulcea@autonom.ro

Inchirieri masini Tulcea

Autonom Rent a Car Tulcea ofera servicii de inchiriere auto in judetul Tulcea.

Infiintata in octombrie 2011, agentia de inchirieri masini Tulcea / rent a car Tulcea va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Tulcea.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Tulcea.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Tulcea

Poarta de intrare in Delta Dunarii, Tulcea isi atrage turistii cu locuri aparte, peisaje spectaculoase si povesti pescaresti. Astfel, va asteapta sa le vizitati:

- Muzeul de Stiintele Naturii Delta Dunarii, obiectiv cultural emblematic al orasului, inaugurat in 1950 intr-o cladire din secolul al 19-lea ce i-a apartinut unui armator grec. Muzeul detine 66.737 exponate si o colectie de peste 200 organisme acvatice vii (crustacee, reptile, pesti);
- Catedrala Sfantul Nicolae, veche de peste 140 de ani, construita in stil bizantin si in forma de cruce;
- Biserica greceasca "Buna Vestire", una din cele mai vechi biserici din nordul Dobrogei, inaugurata in 1854 si restaurata in ultimii 30 de ani;
- Biserica cu Ceas "Sf. Gheorghe", construita in forma de corabie, finalizata si sfintita in 1857;
- Muzeul de Arta, cuprinzand unele din cele mai importante colectii de arta, gravura si sculptura contemporana din tara, cu opere semnate de Petrascu, Tonitza, Pallady, Nicolae Grigorescu, Frederic Storck, Jalea, Oscar Han, Victor Brauner.

Din portul Tulcea, luati vaporasul pentru a descoperi Razelm, cel mai mare lac din Romania, format prin inchiderea vechiului golf Halmyris. Lacul ocupa peste 50% din suprafata de 731 de km patrati a complexului lagunar Razelm-Sinoe.