Autonom Lease devine partenerul de mobilitate al Bergenbier S.A.

Comunicate
ianuarie 03, 2022

Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare, alături de unul dintre cei mai mari producători de bere din România, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, anunță încheierea unui parteneriat pentru externalizarea parcului auto. Pentru prima dată de la înființare, Bergenbier alege acest tip de serviciu, renunțând la achiziția directă în favoarea pachetului complet de servicii de leasing operațional oferit de Autonom Lease.

Bergenbier S.A. și Autonom pornesc la drum împreună. Societatea de leasing operațional a început în luna iulie livrarea noii flote de autovehicule a companiei producătoare de bere cu două loturi de mașini Skoda Fabia destinate echipei de vânzări. Contractul de leasing între cele două părți a fost semnat în luna mai a acestui an și presupune înlocuirea pe loturi a flotei Bergenbier destinate echipelor de vânzări și management. Cele două companii estimează că procesul de înlocuire a vechii flote va fi finalizat în prima parte a anului 2023.

“De acum vom împărți cu Bergenbier S.A. responsabilitatea de a aduce savoarea berii autohtone pe mesele românilor. Vom asigura pe termen lung nevoia de mobilitate a echipelor de vânzări și management a noilor noștri parteneri. Le mulțumim pentru încredere și le oferim în schimb garanția lucrului bine făcut. Este începutul unei relații frumoase și durabile. Prietenii știu cum să evolueze împreună”

Valentin Coca, Director Național Vânzări Autonom Lease

Grupul Autonom este un jucător cu experiență de peste 15 ani pe piața de leasing operațional, rent a car și asistență rutieră din România și va prelua întreaga responsabilitate a întreținerii flotei Bergenbier. Serviciile de asistență rutieră oferite Bergenbier pe parcursul ultimilor ani de către Autonom Assistance au evoluat natural către externalizarea completă a serviciilor de administrare și mentenanță a întregii flote. Încheierea acestui parteneriat înseamnă pentru Autonom recunoașterea calității serviciilor pe care le oferă și a încrederii câștigate, precum și validarea strategiei de abordare a companiilor care utilizează flote relevante ca număr și administrare complexă. Cele două companii sunt partenere încă din 2009.

Pentru o rată lunară fixă, riscurile, costurile de achiziție, asigurările, taxele și impozitele, mentenanța, monitorizarea, reparațiile și alte costuri administrative sunt preluate de către compania de leasing operațional, sprijinind astfel eficiența business-ului și asigurând în același timp predictibilitatea costurilor.

Despre Autonom

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, pornită în 2006, în Piatra Neamț și este un jucător în top 5, după cifra de afaceri, în sectoarele principale de activitate: leasing operațional și închirieri auto.
Compania oferă soluții moderne de mobilitate și finanțare precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente. Acestea sunt furnizate printr-o rețea națională unică, prezentă în 36 de orașe din România, iar companiaoperează o flotă de peste 12.000 de mașini.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Prin fiecare lucru pe care compania îl face, aceasta încântă băutorii de bere din România. De aceea, Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Fiecare bere produsă lasă o urmă, iar aceasta ajută compania să creeze un viitor sustenabil. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Praha, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și Granat, Praha, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților noștri, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele noastre de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.