Mai jos puteti regasi cateva dintre cele mai importante aparitii media ale Autonom. 


Mai 2022

ZF.ro/ LECTII DE BUSINESS - Dan Stefan, Autonom | Nisele sunt superbe pentru business. Detalii AICI.

Forbes.ro/ Grupul Kané obtine o finantare de 1,8 milioane de lei de la Autonom Ventures. Detalii AICI.


Aprilie 2022

ZF.ro/ Reteaua de mobilitate Autonom Services incheie 2021 cu un profit net de 22,5 mil. lei, de peste trei ori mai mare fata de 2020, la venituri de 394 mil. lei, plus 20,6%. Detalii AICI

Forbes.ro/ Autonom preia Tiriac Operating Lease, divizia de leasing operational a Grupului Tiriac. Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia. Detalii AICI.


Martie 2022

ZF.ro/ Tranzactii cu bonduri Autonom de 9,4 mil. euro in martie, aproape 20% din emisiunea de 48 mil. euro din toamna anului trecut. Detalii AICI.

ZF.ro/ Autonom Services isi dubleaza profitul net, la 22,3 mil. lei, in 2021. Venituri din exploatare de 392 mil. lei, plus 20% fata de 2020. Detalii AICI.


Februarie 2022

Forbes.ro/  Solidaritate: Cum se implica mediul de business si unde poti dona pentru refugiatii din Ucraina. Detalii AICI.


Ianuarie 2022

ZF.ro/ Tranzactie pe piata de leasing operational: Autonom cumpara Tiriac Operating Lease, divizia de leasing operational a Grupului Tiriac, un business de peste 80 mil. lei anual. Detalii AICI.


Decembrie 2021

ZF.Ro/ Furnizorul integrat de servicii de mobilitate Autonom Services listeaza astazi obligatiunile de 48 mil. euro: dobanda de 4,11% pe an. Detalii AICI.

Bursa.ro/ Autonom continua finantarea prin BVB si listeaza primele obligatiuni corelate cu obiective de sustenabilitate. Detalii AICI.

Ecologic.ro/ Magdalena Caramilea: „Sustenabilitatea reprezinta o oportunitate uriasa pentru orice antreprenor“. Detalii AICI.


Noiembrie 2021

ZF.ro/ Autonom pregateste o finantare de 50 mil. euro pe cinci ani prin BRD si BT CP. Banii, pentru cresterea afacerii. Miercuri, compania fratilor Stefan a primit OK-ul ASF pentru prospectul de emisiune. Detalii AICI.

ZF.ro/ Autonom Services a atras 48 mil. euro in cel mai mare plasament privat de obligatiuni al unei companii antreprenoriale. Urmeaza listarea pe piata principala a Bursei de la Bucuresti. Detalii AICI.


Octombrie 2021

Forbes.ro/ Autonom vizeaza reducerea emisiilor medii de carbon ale flotei operationale cu 51% pana in 2030. Detalii AICI.


Septembrie 2021

ZF.ro/ Compania de inchirieri de masini Autonom Services, cu obligatiuni listate la BVB, si-a majorat de trei ori profitul in S1/2021, la 12,5 mil. lei. Afacerile au crescut cu 21%, la 178 mil. Lei. Detalii AICI.


Iulie 2021

Piatafinanciara.ro/ Autonom, cel mai important jucator independent cu capital romanesc din pietele de leasing operational auto si rent-a-car din Romania, se alatura ARIR. Detalii AICI.


Iunie 2021

ZF.ro/ Fitch confirma ratingul B plus pentru Autonom si modifica perspectiva companiei de la negativ la stabil. Detalii AICI.


Mai 2021

Forbes.ro/ Autonom Services, venituri consolidate de 327 mil. lei in 2020. Detalii AICI.

Profit.ro/ Grupul Autonom - crestere de 10% a veniturilor operationale. Detalii AICI.


Aprilie 2021

ZF.ro/ Marius Stefan, CEO al Autonom, a intrat in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, cea mai mare companie listata la Bucuresti. Detalii AICI.


Martie 2021

Forbes.ro/ Autonom Services, liderul pietei de inchirieri auto, a finalizat procesul de fuziune cu BT Operational Leasing. Detalii AICI.

ZF.ro/ Compania de inchirieri de masini Autonom Services, cu obligatiuni listate la BVB, raporteaza rezultate in scadere in 2020: profit net de 5 mil. lei si venituri din exploatare de 326,3 mil. Lei. Detalii AICI.


Decembrie 2020

Wall-street.ro/ Autonom: Doar 1% dintre romani cer o masina de inlocuire in perioada reparatiei. Detalii AICI.


Noiembrie 2020

Businessmagazin.ro/ Booksofleaders. Anul cu 52 de carti. Detalii AICI.

ZF.ro/ Dan Toma, Autonom Road Assistance: Pe viitor vedem o digitalizare si o profesionalizare a sistemului, cu o distribuire a cotei de piata mai echilibrata pe RCA. Detalii AICI.


Octombrie 2020

ZF.ro/ Autonom, compania de rent-a-car cu cea mai mare finantare antreprenoriala la BVB, raporteaza in S1/2020 profit in scadere cu 73%. Detalii AICI.

Revistabiz.ro/ Grupul Autonom si-a crescut veniturile in pandemie in ciuda scaderii pe zona rent-a-car. Detalii AICI.


Iulie 2020

Revistabiz.ro/ Autonom lanseaza un ghid pentru antreprenori. Detalii AICI.


Iunie 2020

ZF.ro/ Investiti in Romania!, proiect ZF si CEC Bank. Marius Stefan, CEO&Fondator Autonom: Vom mai realiza emisiuni de obligatiuni si ne uitam dupa achizitii. Detalii AICI.

Bursa.ro/ Autonom primeste rating-ul "B+" din partea Fitch. Detalii AICI.


Mai 2020

Revistabiz.ro/ Cele mai bune rezultate din istoria Autonom au intarit compania pentru situatia dificila din 2020. Detalii AICI.


Aprilie 2020

Bursa.ro/ a criza ne provoaca sa gasim noi oportunitati de adaptare a serviciilor. Detalii AICI.


Decembrie 2019

Forbes.ro/ Autonom intra in actionariatul Impact Hub Bucharest, in urma unei investitii de 2 milioane de euro. Detalii AICI.

ZF.ro/ Dan Stefan, cofondator si actionar Autonom vorbeste despre listarea de obligatiuni de 20 de milioane de euro la Bursa. Detalii AICI.

ZF.ro/ Cea mai mare emisiune de bonduri antreprenoriale a ajuns la bursa: Autonom a listat 20 de milioane de euro. Detalii AICI.

Forbes.ro/ Forbes 30 pentru RO30 – Marius si Dan Stefan. Detalii AICI.

DIGI24/ SUNT ROMAN, DE CE RAMAN | Interviu cu Dan Stefan la Romania Fast Forward. Detalii AICI.


Octombrie 2019

ZF.ro/ Autonom, partener la evenimentul From Family Business to Corporation organizat de Medlife. Detalii AICI.

Wall-Street.ro/ Autonom are o noua identitate vizuala. Detalii AICI.

Forbes.ro/ Autonom isi extinde gama de servicii si anunta schimbari in structura companiei. Detalii AICI.


Iulie 2019

ZF.ro/ Marius Stefan: Piata de rent a car din Romania este intr-o continua crestere. Detalii AICI.


Iunie 2019

1asig.ro/ Autonom devine parte din actionariatul Millenium Insurance Broker. Detalii AICI.


Mai 2019

Start-Up.ro/ Autonom se alatura Upgrader, pentru a sprijini educatia antreprenoriala din Romania. Detalii AICI.


Martie 2019

Business Review/ Best CEO of SMEs si Best Employer premiile obtinute de Dan si Marius Stefan la gala Business Review Awards. Detalii AICI.


Septembrie 2018

ZF.ro/ Autonom si BERD, acord pentru dezvoltare. Detalii AICI.

DIGI 24/ INVATARURI DIN ESEC | Interviu cu Dan si Marius Stefan la Romania Fast Forward. Detalii AICI.


Iulie 2018

Blog Autonom/ Autonom a finalizat tranzactia cu Grupul Financiar Banca Transilvania pentru achizitia BT Operational Leasing. Detalii AICI.


Mai 2018

Business Review | Dan Stefan (Autonom Rent-a-Car): Our solution to disruption is to stay agile as we grow Detalii AICI

ZF.ro | Tranzactie pe piata de leasing: Grupul Financiar Banca Transilvania vinde divizia de leasing operational catre firma de rent-a-car Autonom. Detalii AICI

Wall Street.ro | Ce planuri are Autonom dupa achizitia BT Operational Leasing. Dan Stefan, la Inspiratie in Business. Detalii AICI


Aprilie 2018

HotNews.ro | Autonom, inclus in “Muzeul Antreprenoriatului”. Deatlii AICI si AICI

WorldBlu | Freedom at Work. Autonom, parte a comunitatii World Blu – Detalii AICI si AICI


Martie 2018      

Wall Street.ro | Autonom: Sub 1% dintre pagubitii RCA stiu ca pot avea masina la schimb pe perioada reparatiilor. Detalii AICI

ZF.ro | Autonom, printre cei mai buni angajatori din Romania – Detalii AICI


Decembrie 2017

ZF.ro | Fratii Stefan din Neamt au ajuns cu Autonom la afaceri de 22 mil. euro din inchirieri de masini în doua tari. Businesul din Ungaria, plus 25%. Detalii AICI


Iunie 2017

ZF.ro | Cum valorificam a doua sansa in antreprenoriat – interviu cu Dan Stefan. Detalii AICI.


Mai 2017

Blog Autonom | Pentru al patrulea an consecutiv, ne aflam pe podiumul competitiei Car Rental Company of the Year din cadrul Romanian TopHotel Awards. Detalii AICI.

DIGI24 | Povestea Autonom la Romania Fast Forward - cum am inceput afacerea si cum ne-am dezvoltat de-a lungul anilor. Detalii AICI.


Aprilie 2017

Start-Up.ro | Autonom, printre cele 15 companii premiate in finala “Made in Romania”. Detalii AICI.


Martie 2017

Le Petit Journal | Despre success si cultura organizationala – interviu cu Dan Stefan pentru Le Petit Journal. Detalaii AICI.


Februarie 2017

Business Review | Autonom a primit premiul Business Review’s in cadrul galei Business Award. Detalii AICI.


Noiembrie 2016      

ZF.ro | Despre dezvoltarea si cresterea mediului de afaceri – interviu cu Marius Stefan pentru Ziarul Financiar. Detalii AICI.

Blog Autonom | Suntem onorati sa primim, pentru al treilea an consecutiv, premiul pentru Best Employer. Detalii AICI.


August 2016

Profit.ro | Curajul de a fi autonomi inseamna inovatie si evitarea sabloanelor – interviu cu Marius si Dan Stefan acordat site-ului Profit.ro . Detalii AICI.


Aprilie 2016

JurnaluldeAfaceri.ro | Povestea Autonom de la inceputuri pana in prezent in Jurnalul de Afaceri. Detalii AICI.


Martie 2016

SalesMagazine.ro | Despre oportunitatile si provocarile intampinate in dezvoltarea relatiilor cu oamenii din propria echipa - interviu cu Marius Stefan pe SalesMagazine.ro. Detalii AICI.


Februarie 2016

Forbes.ro | Autonom, o afacere de familie care devine cea mai mare firma din domeniu la momentul actual,dupa spusele celor de la Forbes. Detalii AICI.


Ianuarie 2016

Forbes.ro | Lectii autonome pentru anul 2016 – interviu cu Marius Stefan pentru Forbes. Detalii AICI.


Noiembrie 2015

CariereOnline.ro | Interviu cu Dan Stefan in revista Cariere despre valori si rolul lor in succesul companiei Autonom. Detalii AICI.

Wall-Street.ro | Marius Stefan, CEO Autonom, desemnat “Antreprenorul anului” 2015 in cadrul galei Wall-Street. Detalii AICI.


Septembrie 2015

ZF.ro | Despre cresterea Autonom pe segmentul B2B in Ziarul Financiar. Detalii AICI.

Wall-Street.ro | Dan Stefan, speaker la conferinta „Antreprenor, caut finantare”. Detalii AICI.

EcoProfit.ro | Despre lumea eco si sustenabilitate, cu Dan Stefan. Interviu pentru Ecoprofit.ro. Detalii AICI.


Aprilie 2015

Wall-Street.ro | Despre afacerea Autonom si nu numai - interviu mobil cu Marius Stefan, pe Wall-Street.ro. Detalii AICI.


Februarie 2015

Manager.ro | Despre omul si antreprenorul Marius Stefan, pe Manager.ro. Detalii AICI.


Noiembrie 2014

Digi24 | Autonom Rent a Car, de la idee la succes, intr-un reportaj realizat de Digi 24. Detalii AICI.

Blog Autonom | Autonom Rent a Car obtine locul 2 in topul Cei mai buni angajatori ai anului. Detalii AICI.

Blog Autonom | Marius STEFAN, general manager Autonom Rent a Car, ajunge in finala competitiei Entrepreneur of the Year. Detalii AICI.


Octombrie 2014

Forbes | Ni se acorda un premiu pentru curaj la Gala Forbes 500 Business Awards. Detalii AICI.


Septembrie 2014

ZF.ro | Reteta antreprenorilor români care au castigat lupta cu multinationalele. Detalii AICI.

ZF Live | Autonom Rent a Car o afacere de milioane, apare la ZF Live. Detalii AICI.


August 2014

Business Magazine | Dan STEFAN, manager Autonom Rent a Car, este inclus in catalogul 100 Tineri Manageri de Top, realizat de Business Magazine. Detalii AICI si AICI.


Mai 2014

Blog Autonom | Autonom Rent a Car este desemnata Compania de inchirieri auto a anului, in cadrul evenimnetului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference. Detalii AICI.


Aprilie 2014

Forbes | Dan STEFAN, fondator si director executiv Autonom Rent a Car, participa la evenimentul " Primul Milion", organizat de Forbes Romania, unde prezinta povestea noastra de antreprenoriat. Detalii AICI si AICI.


Noiembrie 2012

Blog Autonom | Suntem premiati, alaturi de alti noua antreprenori din regiunea Moldova, in cadrul evenimentului "Campioni in business", pentru rezultatele obtinute in 2011. Detalii AICI.


 

 

Cea mai extinsa companie
de mobilitate din Romania

Autonom este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania si punem la dispozitia clientilor nostri solutii variate de transport si inchirieri auto prin intermediul celor peste 46 de agentii prezente in peste 33 de orase din Romania si Ungaria.

Afla mai multe despre alte servicii si divizii:

Autonom Rent-A-Car

Autonom Lease

Autonom Equipment Lease

Autonom Drive

Autonom Assistance

Autonom Fleet Management

Autonom AutoRulate

Peste 46
de agentii in 2 tari
600
de angajati
12000
masini noi
24/7
program Non Stop
  • Trenduri in Tehnologie
  • Inovatie in Management
  • Strategie
  • Psihologie si Comportamente
  • Biografii

Cultura serviciilor superioare

autor Ron Kaufman

A vinde e omenește - Adevărul surprinzător despre cum să-i convingi pe ceilalți

autor Daniel Pink

Orice reclamatie este un cadou

autor Claus Moller, Janelle Barlow

Intelepciunea psihopatilor

autor Kevin Dutton

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace

autor Stephen Covey

Learn or die

autor Edward Hess

How Emotions Are Made - The Secret Life of the Brain

autor Lisa Feldman Barrett

Why we sleep

autor Matthew Walker

Applied Wisdom: Bad News Is Good News and Other Insights That Can Help Anyone

autor Joan O’c. Hamilton, James C Morgan

An Everyone Culture: Becoming a Deliberately Developmental Organization

autor Robert Kegan

The new one minute manager

autor Kenneth H Blanchard

Leader’s guide to storytelling

autor Steve Denning

Wisdom at work

autor Chip Conley

Never Split the Difference

autor Chris Voss

Cei care schimba jocul

autor Andreea Roșca, Mona Dîrțu

Clienti pe viata

autor Carl Sewell, Paul B. Brown

Exceptionalii

autor Malcolm Gladwell

Drive

autor Daniel Pink

Cele 12 Elemente ale managementului performant

autor James Wagner, Rodd, Harter

Driving Loyalty

autor Kirk Kazanjian

Musai list

autor Octavian Pantiș

Secretele succesului

autor Dale Carnegie

Cum sa livrezi fericire

autor Tony Hsieh

Influence: The Psychology of Persuasion

autor Robert Cialdini

Masoara ce conteaza

autor John Doerr

Echipe de vis

autor Shane Snow

Exponential Organizations

autor Salim Ismail

Abundance

autor Peter Diamandis

Bold

autor Peter Diamandis

Sapiens

autor Yuval Noah Harari

Homo Deus

autor Yuval Noah Harari

21 Lessons

autor Yuval Noah Harari

De la zero la unu

autor Peter Thiel

Lean Start-up

autor Eric Reis

Ce e dificil la lucrurile dificile

autor Ben Horowitz

Blitzscaling

autor Reid Hoffman

Organizatia reinventata

autor F. Laloux

Freedom Inc.

autor Carney & Getz

Viitorul managementului

autor G. Hamel

Work Rules

autor Laszlo Bock

Echipa de echipe

autor Stanley McChrystal

7 Day Week-end

autor Ricardo Semler

Maverick

autor Ricardo Semler

Let my people go surfing

autor T. Chouinard

Steaua de mare și paianjenul

autor Ori Brafman

The Great Game of business

autor Jack Stack

Powerful

autor Patty McCord

Good Strategy, Bad Strategy

autor Richard Rumelt

Strategia oceanului albastru

autor R. Mauborgne and W. Chan Kim

Corporate Lifecycles

autor Ichak Adizes

The Ideal Executive

autor Ichak Adizes

No Man's Land

autor Doug Tatum

On Grand Strategy

autor John Lewis Gaddis

Competitive Strategy

autor Michael Porter

Fooled by Randomness

autor Nassim Taleb

Lebada neagra

autor Nassim Taleb

Antifragil

autor Nassim Taleb

Cand pielea ta e in joc

autor Nassim Taleb

Gandire lenta, gandire rapida

autor Daniel Kahneman

Irational in mod previzibil

autor Dan Ariely

Antidotul

autor Oliver Burkeman

Arta subtila a nepasarii

autor Mark Manson

Drive

autor Daniel Pink

Puterea Obisnuintei

autor Charles Duhigg

The Fifth Discipline

autor Peter M. Senge

Influence: The Psychology of Persuasion

autor Robert Cialdini

Cum sa livrezi fericire

autor Tony Hsieh

Idei cu lipici

autor Chip Heath

Codul culturii

autor Daniel Coyle

Man's Search for Meaning

autor Viktor Frankl

Principles

autor Ray Dalio

The Righteous Mind

autor Jonathan Haidt

Shoe Dog

autor Phil Knight

Steve Jobs

autor Walter Isaacson

The Snowball: Warren Buffett and the Business of Life

autor Alice Schroeder

Elon Musk

autor Ashlee Vance

Invatare

autor Tara Westover