Rent a car Debrecen - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


debrecen@autonom.hu

Rezervari 24/7 +36 30 419 67 88

H-4030 Debrecen, Mikepércsi út 0493/64 hrsz.

Inchirieri masini Debrecen

Autonom Rent a Car Debrecen ofera servicii de inchirieri auto in localiltate si in proximitatea acesteia.

Agentia de inchirieri masini Debrecen pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de autoturisme noi la preturi convenabile. Fie ca doriti sa inchiriati o masina pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, agentia Autonom din Debrecen va ofera masini de la economice, precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul disponibil in site sau puteti opta sa contactati direct pe colegii nostri din agentia Debrecen, la telefon +36 30 419 67 88 sau prin e-mail, la adresa: debrecen@autonom.hu.

Programul agentiei Debrecen este de luni pana vineri, intre 09:00 si 18:00, insa rezervarile online se pot face non-stop. Plata inchirierii o puteti face online, folosind un card de credit, sau cash, atunci cand va veti prezenta la sediu pentru preluarea masinii. Adresa Autonom Debrecen Aeroport este H-4030 Debrecen, Mikepércsi út 0493/64 hrsz.

Descoperiti Debrecen

Atunci cand mergeti in Debrecen, in scop personal sau profesional, nu trebuie sa ratati sa vizitati Monumentul alb al Revolutiei, Bisericile Reformate Mica si Mare, Casa Csanak, Teatrul Csokonai, Muzeul Deri, Gradina Botanica si Zoologica Ady Endre, Parcul acvatic Aquaticum.

Centre inchiriere masini in Debrecen

Va punem la dispozitie serviciul de livrare autoturism gratuit la orice adresa in Debrecen. Pentru ca stim ca timpul este pretios, puteti opta pentru inchiriere autoturism direct in aeroport. Dupa preferinte, puteti alege ca masina sa vina cu sofer, in cazul in care nu doriti sa conduceti de la aeroport pana in oras.