Rent a car Slatina - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


slatina@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 749 15 10 16

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 18

Profesionalism si rapiditate din partea angajatilor. Masini in stare buna, fara probleme. (Translated by Google) Professionalism and speed on the part of employees. Cars in good condition, no problems.
Silviu Enache
Silviu Enache
a inchiriat in 2021-02-27

(Translated by Google) Ok (Original) Ok
gaby serban
gaby serban
a inchiriat in 2019-03-21

Inchiriere masini Slatina

Autonom Rent a Car Slatina va pune la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat, la preturi avantajoase. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege o masina din clasa economica, de exemplu Dacia Logan, sau un autoturism de lux, BMW Seria 5. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Slatina.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Slatina. Programul agentiei este Luni-Vineri, între orele 09:00 - 18:00.

Autonom Rent a Car Slatina ofera servicii de inchiriere masini pentru tot judetul Olt.

Despre Autonom Rent a Car

Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu un parc auto de peste 9.000 de autoturisme noi si acoperire nationala, avand peste 40 de puncte de lucru, in peste 30 de orase, precum Alba Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Mures, Timisoara.

De asemenea, Autonom Rent-a-Car va ofera servicii de inchirieri auto si in principalele aeroporturi: aeroportul Bucuresti "Henri Coanda – Otopeni" si cele din Arad, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara.

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o masina

  1. Consultati mai multe oferte de inchirieri si gasiti cel mai bun pret pentru dumneavoastra. Asigurati-va ca firma de rent a car va poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  2. Selectati cu atentie modelul de masina de care aveti nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ati venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca sunteti cu familia sau prietenii, va puteti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  3. Asigurati-va ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirmati rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  4. Verificati atent masina inchiriata si daca vi se pare ca ceva nu este in regula, informati imediat reprezentantii firmei de rent a car.
  5. Intrebati reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faceti in cazul in care aveti parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.