Rent a car Medias - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


medias@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 742 800 700
Asistenta rutiera +40 741 333 205

Fara punct de lucru - se livreaza la cerere

De ce să alegeți Autonom Rent a Car?

Calitatea serviciilor noastre și gama diversificată de autoturisme sunt doar două dintre motivele pentru care ar trebui să optați pentru Autonom. Avem mașini noi, cu o vechime in medie de 1 an, și asigurăm o experiență plăcută și sigură în timpul închirierii. Oferim, de asemenea, asistență rutieră 24/7 pe întreg teritoriul României. Indiferent de locație și oră, suntem aici să vă ajutăm cu orice problemă cu care v-ați putea confrunta.

Cum puteți închiria

Procesul de închiriere este simplu și comod. Accesați formularul nostru de rezervare online și completați-l cu detaliile necesare. Puteți alege orasul de preluare și predare, intervalul de timp pentru care doriți să închiriați mașina și modelul preferat. Adăugați opționalele de care aveți nevoie, precum GPS-ul sau scaunul de copil. Livrăm mașina la adresa indicată din Medias sau o puteți ridica de la sediul nostru, fără costuri suplimentare.

Descoperă Medias

Medias este un oraș cu o istorie bogată și farmec aparte. În timp ce vă bucurați de închirierea autoturismului de la Autonom, nu ratați:

  1. Piața Regele Ferdinand - centrul orașului
  2. Turnul Bisericii Evanghelice
  3. Biserica Romano-Catolică Sf. Margareta
  4. Bastionul Țesătorilor
  5. Muzeul Thalia și altele