Locatii

Oradea

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Alexandra Pogar
Manager: 
Erika Mar
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0359.42.75.72
Adresa: 
P-ta Unirii Nr.5
E-mail: 
oradea@autonom.ro

Inchirieri masini Oradea

Autonom Rent a Car Oradea ofera servicii de inchiriere auto in judetul Bihor.

Infiintata in mai 2010, agentia de inchirieri masini Oradea / rent a car judetul Bihor va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Oradea.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Oradea.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Oradea

Daca doriti sa va optimizati la maximum timpul, la agentia de inchirieri masini Oradea veti gasi cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti alege o masina de inchiriat ieftina si economica sau un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii.

Odata inchiriat autoturismul dorit de la agentia Autonom Oradea, vizitati Palatul Episcopiei Romano-Catolice, cunoscut si ca Palatul Baroc din Oradea, unul din cele mai valoroase edificii in stil baroc de pe teritoriul Romaniei. Conform atestarilor documentare, constructia Palatului a inceput la 1762. Impreuna cu Bazilica Sfanta Maria si Sirul Canonicilor, palatul formeaza cel mai important complex baroc din Romania si unul din cele mai importante din Europa.

Vizitati, de asemenea, Cetatea Oradea, una din putinele cetati din Romania functionale pana in prezent, despre care se zice ca era dificil de cucerit datorita unei vaste retele subterane, conectate la exterior. In caz de asediu, santul Cetatii era umplut cu apa termala din paraul Peta. In prezent, Cetatea gazduieste Facultatea de Arte Vizuale din cadrul Universitatii din Oradea.

Inchiriere autoturism / Rent a Car Oradea in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchiriere masini oferite de agentia Autonom Oradea si conduceti pana pe dealul Ciuperca, aflat la o altitudine de aproximativ 250 m, de unde puteti admira in voie orasul de la inaltime. Pana in preajma Razboiului Mondial, acolo se afla o capela catolica. Recent, a devenit popular pentru organizarea nuntilor, dar si pentru panorama impresionanta asupra orasului, atat ziua, cat si noaptea.