Rent a car Oradea Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


oradea@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 751 01 07 10

Calea Aradului, nr. 80, Oradea 410223

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Oradea

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Oradea. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia Autonom de inchirieri masini Oradea va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Oradea.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari are program non-stop.

Inchiriere autoturism in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini oferite de Autonom Rent a Car Oradea si conduceti pana pe dealul Ciuperca, aflat la o altitudine de aproximativ 250m, de unde puteti admira in voie orasul de la inaltime. Pana in preajma Razboiului Mondial, acolo se afla o capela catolica. Recent, a devenit popular pentru organizarea nuntilor, dar si pentru panorama impresionanta asupra orasului, atat ziua, cat si noaptea.

Descoperiti Oradea

Daca doriti sa va optimizati la maximum timpul, la agentia de inchirieri masini Oradea veti gasi preturi convenabile si servicii de inchirieri auto peste asteptari. Puteti alege o masina de inchiriat la un pret accesibil sau un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii.

Odata masina inchiriata de la Autonom Rent a Car Oradea, vizitati Palatul Episcopiei Romano-Catolice, cunoscut si ca Palatul Baroc din Oradea, unul din cele mai valoroase edificii in stil baroc de pe teritoriul Romaniei. Conform atestarilor documentare, constructia Palatului a inceput la 1762. Impreuna cu Bazilica Sfanta Maria si Sirul Canonicilor, palatul formeaza cel mai important complex baroc din Romania si unul din cele mai importante din Europa.

Vizitati, de asemenea, Cetatea Oradea, una din putinele cetati din Romania functionale pana in prezent, despre care se zice ca era dificil de cucerit datorita unei vaste retele subterane, conectate la exterior. In caz de asediu, santul Cetatii era umplut cu apa termala din paraul Peta. In prezent, Cetatea gazduieste Facultatea de Arte Vizuale din cadrul Universitatii din Oradea.