Rent a car Satu Mare - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


satumare@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 751 18 89 83

Bulevardul Lucian Blaga 105, Satu Mare 440237

Companie serioasa,! Ar trebui sa aiba oameni la Receptie, 24/7. O sa mai apelez si data viitoare! Satisfacut de servicii! Dan Ratiu
International worldtour
International worldtour
a inchiriat in 2022-05-17

A fost bine (Translated by Google) Was well
Grigore Dumitre
Grigore Dumitre
a inchiriat in 2021-01-30

Recomand. (Translated by Google) I recommend.
Cristian Seres
Cristian Seres
a inchiriat in 2020-09-11

Foarte ok angajați și mașinile întreținute și curate ! Recomand cu încredere (Translated by Google) Very ok employees and maintained and clean cars! I recommend with confidence
George Tetiu0219
George Tetiu0219
a inchiriat in 2020-09-11

A- Autenticitate pe piață U- Unitate în prosperitate T- Tenacitate la locul de muncă O- Onestitatea prezentă în relația cu clientul N- Notorietate în spațiul închirierilor de mașini O- Occidental perspective and management M- Măiestria angajaților de a gestiona situațiile cu care se confruntă (Translated by Google) A- Authenticity on the market U- Unity in prosperity T- Tenacity at work O- Honesty present in the relationship with the client N- Notoriety in the car rental space O- Western perspective and management M- The skill of the employees to manage the situations they face
dHotkey
dHotkey
a inchiriat in 2020-09-05

Recomand! Masini noi si intretinute estetic. (Translated by Google) Recommended! New and aesthetically maintained cars.
Felician Suta
Felician Suta
a inchiriat in 2020-09-05

Masinile ie bune, motorul face vrum vrum (Translated by Google) The cars are good, the engine is spinning
George Dan
George Dan
a inchiriat in 2020-09-05

SERVICII FOARTE BUNE, PERSONAL AMABIL, RAPIDITATE (Translated by Google) VERY GOOD SERVICES, PERSONAL friendly, QUICK
Consultanta Juridica
Consultanta Juridica
a inchiriat in 2020-02-10

Foarte multumiti de serviciile oferite! Seriosii, punctuali si profesionisti.Va multumim frumos! Satu-Mare are nevoie de asa o firma, Recomand 100% (Translated by Google) Very satisfied with the services offered! Serious, punctual and professional. Thank you nice! Satu-Mare needs such a company, I recommend 100%
cristina nistor
cristina nistor
a inchiriat in 2019-10-06

Very happy with the service specially Gabriela Milas which is extremely professional. I will definitely use them again.
Timberzone Wood Flooring London
Timberzone Wood Flooring London
a inchiriat in 2019-08-28

Centrul pentru inchiriat masini (rent a car) este util pentru toti cei care doresc sa viziteze frumosul oras satmarean (acum aflat intr-o plina perioada de modernizare urbana), dar si imprejurilile sale. Sint multe locuri frumoase care asteapta sa fie descoperite, in acest caz o masina inchiriata fiind de real ajutor pentru cei care vin de la distante mari. Toti cei interesati sint bineveniti ! (Translated by Google) The car rental center (rent a car) is useful for all those who want to visit the beautiful city of Satmar (now in a period of urban modernization), but also its surroundings. There are many beautiful places waiting to be discovered, in this case a rented car being a real help for those who come from great distances. All those interested are welcome!
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei
a inchiriat in 2018-08-29

Un servici de nota 10- de la inceput pana la capat echipa a fost foarte amabila si dispusa sa imi raspunda la toate intrebarile. Foarte profesionisti. Nu ezit sa recomand servicile oferite de Autonom. Suta la suta ca am sa mai apelez la ei. Satu Mare fiind un oras mic este foarte surprinzator sa intampini astfel de tratament. (Translated by Google) A grade 10 service - from start to finish the team was very kind and willing to answer all my questions. Very professional. I do not hesitate to recommend the services offered by Autonom. One hundred percent that I will use them again. Satu Mare being a small town, it is very surprising to receive such treatment.
TheFranceska16
TheFranceska16
a inchiriat in 2018-08-22

Inchirieri auto Satu Mare

Agentia de inchirieri masini Satu Mare va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi convenabile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Satu Mare.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti orasul de preluare si predare si sa stabiliti intervalul de timp pentru care doriti inchirierea. Ulterior va puteti alege modelul de masina dorit, tipul de asigurare si echipamentele aditionale de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei dumneavoastra. Plata inchirierii se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezentata la sediu pentru preluarea masinii.

Puteti rezerva o masina si contactandu-i telefonic pe reprezentantii nostri de la Autonom Rent a Car Satu Mare, de luni pâna vineri între orele 09:00 - 18:00.

Despre Autonom Rent a Car

Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu un parc auto de peste 9.000 de autoturisme noi si acoperire nationala, avand peste 40 de puncte de lucru, in peste 30 de orase, precum Alba Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

De asemenea, Autonom Rent-a-Car va ofera servicii de inchirieri auto si in principalele aeroporturi: aeroportul Bucuresti "Henri Coanda – Otopeni" si cele din Arad, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  1. Consultati mai multe oferte de inchirieri si gasiti cel mai bun pret pentru dumneavoastra. Asigurati-va ca firma de rent a car va poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  2. Selectati cu atentie modelul de masina de care aveti nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ati venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici, precum Toyota Aygo. Daca sunteti cu familia sau prietenii, va puteti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze, precum Renault Trafic 8+1.
  3. Asigurati-tva ca ati parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirmati rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  4. Verificati atent masina de inchiriat si daca vi se pare ca ceva nu este in regula, instiintati imediat reprezentantii firmei de rent a car.
  5. Intrebati reprezentantii firmei de inchirieri auto ce trebuie sa faceti in cazul in care aveti parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.