Rent a car Oradea - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


oradea@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 751 01 07 10

Calea Aradului nr. 4 Bl. 3, Sc. B, Parter 

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini in Oradea

Infiintata in mai 2010, agentia de inchirieri masini Oradea va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Oradea.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Oradea. Programul agentiei este Luni-Vineri, intre orele 09:00 - 18:00.

Descoperiti Oradea

Daca doriti sa va optimizati la maximum timpul, la agentia de inchirieri masini Oradea veti gasi preturi convenabile si servicii de inchirieri auto peste asteptari.

Odata masina inchiriata de la Autonom Rent a Car Oradea, vizitati Palatul Episcopiei Romano-Catolice, cunoscut si ca Palatul Baroc din Oradea, unul din cele mai valoroase edificii in stil baroc de pe teritoriul Romaniei. Conform atestarilor documentare, constructia Palatului a inceput la 1762. Impreuna cu Bazilica Sfanta Maria si Sirul Canonicilor, palatul formeaza cel mai important complex baroc din Romania si unul din cele mai importante din Europa.

Vizitati, de asemenea, Cetatea Oradea, una din putinele cetati din Romania functionale pana in prezent, despre care se spune ca era dificil de cucerit datorita unei vaste retele subterane, conectate la exterior. In caz de asediu, santul Cetatii era umplut cu apa termala din paraul Peta. In prezent, Cetatea gazduieste Facultatea de Arte Vizuale din cadrul Universitatii din Oradea.

Inchiriere autoturism / Rent a Car Oradea in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini oferite de Autonom Rent a Car Oradea si conduceti pana pe dealul Ciuperca, aflat la o altitudine de aproximativ 250m, de unde puteti admira in voie orasul de la inaltime. Pana in preajma Razboiului Mondial, acolo se afla o capela catolica. Recent, a devenit popular pentru organizarea nuntilor, dar si pentru panorama impresionanta asupra orasului, atat ziua, cat si noaptea.

Daca inchiriati masina de vineri de la ora 15:00, pana luni, la ora 10:00, platiti doar doua zile de inchiriere in loc de trei.

Si nu uitati, daca sunteti in mijlocul organizarii unor momente de neuitat, Autonom Rent a Car Oradea va poate pune la dispozitie servicii de inchiriere masini pentru nunta sau inchirieri auto de lux, in functie de preferintele dumneavoastra.