Rent a car Satu Mare Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


satumare@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 751 18 89 83

Aeroportul International Satu Mare

Companie serioasa,! Ar trebui sa aiba oameni la Receptie, 24/7. O sa mai apelez si data viitoare! Satisfacut de servicii! Dan Ratiu
International worldtour
International worldtour
a inchiriat in 2022-05-17

A fost bine (Translated by Google) Was well
Grigore Dumitre
Grigore Dumitre
a inchiriat in 2021-01-30

Recomand. (Translated by Google) I recommend.
Cristian Seres
Cristian Seres
a inchiriat in 2020-09-11

Foarte ok angajați și mașinile întreținute și curate ! Recomand cu încredere (Translated by Google) Very ok employees and maintained and clean cars! I recommend with confidence
George Tetiu0219
George Tetiu0219
a inchiriat in 2020-09-11

A- Autenticitate pe piață U- Unitate în prosperitate T- Tenacitate la locul de muncă O- Onestitatea prezentă în relația cu clientul N- Notorietate în spațiul închirierilor de mașini O- Occidental perspective and management M- Măiestria angajaților de a gestiona situațiile cu care se confruntă (Translated by Google) A- Authenticity on the market U- Unity in prosperity T- Tenacity at work O- Honesty present in the relationship with the client N- Notoriety in the car rental space O- Western perspective and management M- The skill of the employees to manage the situations they face
dHotkey
dHotkey
a inchiriat in 2020-09-05

Recomand! Masini noi si intretinute estetic. (Translated by Google) Recommended! New and aesthetically maintained cars.
Felician Suta
Felician Suta
a inchiriat in 2020-09-05

Masinile ie bune, motorul face vrum vrum (Translated by Google) The cars are good, the engine is spinning
George Dan
George Dan
a inchiriat in 2020-09-05

SERVICII FOARTE BUNE, PERSONAL AMABIL, RAPIDITATE (Translated by Google) VERY GOOD SERVICES, PERSONAL friendly, QUICK
Consultanta Juridica
Consultanta Juridica
a inchiriat in 2020-02-10

Foarte multumiti de serviciile oferite! Seriosii, punctuali si profesionisti.Va multumim frumos! Satu-Mare are nevoie de asa o firma, Recomand 100% (Translated by Google) Very satisfied with the services offered! Serious, punctual and professional. Thank you nice! Satu-Mare needs such a company, I recommend 100%
cristina nistor
cristina nistor
a inchiriat in 2019-10-06

Very happy with the service specially Gabriela Milas which is extremely professional. I will definitely use them again.
Timberzone Wood Flooring London
Timberzone Wood Flooring London
a inchiriat in 2019-08-28

Centrul pentru inchiriat masini (rent a car) este util pentru toti cei care doresc sa viziteze frumosul oras satmarean (acum aflat intr-o plina perioada de modernizare urbana), dar si imprejurilile sale. Sint multe locuri frumoase care asteapta sa fie descoperite, in acest caz o masina inchiriata fiind de real ajutor pentru cei care vin de la distante mari. Toti cei interesati sint bineveniti ! (Translated by Google) The car rental center (rent a car) is useful for all those who want to visit the beautiful city of Satmar (now in a period of urban modernization), but also its surroundings. There are many beautiful places waiting to be discovered, in this case a rented car being a real help for those who come from great distances. All those interested are welcome!
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei
a inchiriat in 2018-08-29

Un servici de nota 10- de la inceput pana la capat echipa a fost foarte amabila si dispusa sa imi raspunda la toate intrebarile. Foarte profesionisti. Nu ezit sa recomand servicile oferite de Autonom. Suta la suta ca am sa mai apelez la ei. Satu Mare fiind un oras mic este foarte surprinzator sa intampini astfel de tratament. (Translated by Google) A grade 10 service - from start to finish the team was very kind and willing to answer all my questions. Very professional. I do not hesitate to recommend the services offered by Autonom. One hundred percent that I will use them again. Satu Mare being a small town, it is very surprising to receive such treatment.
TheFranceska16
TheFranceska16
a inchiriat in 2018-08-22

Inchirieri auto Satu Mare Aeroport

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Satu Mare. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia Autonom de inchirieri masini Satu Mare va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Satu Mare, de Luni pân? Vineri, între orele 09:00-18:00.

De ce Autonom?

Puteti beneficia de serviciile noastre de inchirieri auto indiferent de orasul unde va aflati deoarece dispunem de prezenta nationala, iar in flota noastra veti gasi mereu ultimele modele de autovehicule aparute, flota fiind reinnoita o data la doi ani.

Fie ca doriti sa optati pentru o masina de mici dimensiuni, precum Toyota Aygo, Skoda Citigo sau preferati modelele luxury, SUV-urile sau microbuzele, livrarea acestora este gratuita pe intreaga raza a orasului. De asemenea, pentru orice model ales aveti la dispozitie kilometri nelimitati pe intreg teritoriul Romaniei.

Descopera Satu Mare

Cand ajungi în Satu Mare trebuie neaparat sa-ti faci drum la Turnul Pompierilor, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului. Construit in 1904, din initiativa episcopului Gyula Meszlényi, Turnul are o inaltime de 47 de metri si ofera o priveliste panoramica spectaculoasa asupra intregului oras.

Alte obiective turistice importante sunt Biserica Reformata cu Lanturi, Palatul Episcopal Romano-Catolic, Hotelul Dacia si Teatrul de Nord.

Daca vrei s? scapi de aglomeratia orasului, Autonom Rent a Car iti ofera solutii ideale de inchirieri auto pentru vizitarea celor mai populare destinatii din jude?ul Satu Mare. Muzeul Tarii Oasului, Biserica Reformata din Acas, Castelul Karolyi sau Biserica din lemn din Bolda sunt tot atatea ocazii de a descoperi cultura, istoria si traditiile specifice unei regiuni unice din Romania.