Rent a car Braila - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


braila@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 747 17 05 53

Braila, Calea Calarasilor, nr.15, cladirea C1, parter, camera 3

Ok
Marian Popescu
Marian Popescu
a inchiriat in 2022-06-07

Recomand Autonom Braila pentru flexibilitate, amabilitatea personalului si masini intretinute in bune conditii. (Translated by Google) I recommend Autonom Braila for flexibility, friendliness of staff and cars maintained in good condition.
Ovidiu Romaniuc
Ovidiu Romaniuc
a inchiriat in 2022-04-01

Autonom Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini din Braila

Daca ajungeti in orasul de langa Dunare si aveti nevoie sa inchiriati o masina, Autonom Rent a Car este solutia. Oferim o gama variata de automobile, in functie de nevoile fiecarui client. De la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Pentru a inchiria o masina, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de rezervari online disponibil pe site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Braila.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari are program non-stop.

Descoperiti Braila, fosta raia turceasca

Orasul Braila a fost o raia turceasca, care pastreaza si acum vestitele catacombe subterane. Legenda spune ca multe dintre ele sunt si astazi folosite pentru operatiuni secrete, dar nu exista nicio dovada in acest sens.

Prin serviciul de inchirieri masini al Autonom puteti vizita multe dintre locuri de legenda din oras, asa cum este Ceasul din Piata Traian sau Teatrul Maria Filotti. De asemenea, un loc special pentru relaxare ?i de petrecere a timpului liber este Gradina Publica a orasului, sub care duceau toate catacombele din oras. In Gradina Publica exista un fost restaurant care se rotea la 360 de grade in decursul unei ore, fiind cea mai mare atractie turistica de pe vremuri.

Inchiriere autoturism / Rent a Car Braila in weekend. Daca inchiriati masina de vineri de la ora 15:00, pana luni, la ora 10:00, platitii doar doua zile de inchiriere in loc de trei.

De ce sa alegeti Autonom?

  • Pentru ca avem acoperire nationala: puteti inchiria oriunde in Romania.
  • Oferim asistenta rutiera 24/7: in caz de dauna sau defectiuni, suntem disponibili non-stop si putem interveni oriunde in Romania in maximum 3 ore.
  • Masinile Autonom sunt noi, cu o varsta medie de 1 an: punem la dispozitia clientilor masini de ultima generatie, in conditie foarte buna si la preturi accesibile.
  • Livrarea si preluarea sunt gratuite pe raza orasului.