Rent a car Constanta - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


constanta@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 745 90 06 00

Bulevardul Mamaia 268, Bl. L3, Parter

De încredere....de folos.. mulțumesc pt.colaborare. (Translated by Google) Reliable .... useful .. thanks for collaborating.
Aurel Doru Botosaneanu
Aurel Doru Botosaneanu
a inchiriat in 2022-03-06

Seriosi. (Translated by Google) Serious.
Sararu Alin
Sararu Alin
a inchiriat in 2022-01-09

Echipă promptă, comunicativă, punctuală. Seriozitate si flexibilitate in desfasurarea activitatii. Recomand si o sa mai apelez la serviciile lor! (Translated by Google) Prompt, communicative, punctual team. Seriousness and flexibility in carrying out the activity. I recommend and I will use their services again!
Titu Lucian
Titu Lucian
a inchiriat in 2020-07-16

Foarte bun (Translated by Google) Very good
Thiess Alina
Thiess Alina
a inchiriat in 2020-01-02

Best rent a car in romania
l enne
l enne
a inchiriat in 2018-09-01

Experienta foarte buna. Oameni prietenosi, profesionisti si flexibili. Extra bonus pentru ca am primit o masina mai buna decat stabilisem initial. Recomand Autonom. (Translated by Google) Very good experience. Friendly, professional and flexible people. Extra bonus because I received a better car than I had initially set. I recommend Autonom.
Anca Persinaru
Anca Persinaru
a inchiriat in 2018-08-09

Quick, nice and easy rent a car process. Staff were helpfull, friendly and professional. We would definately choose Autonom Constanta for our next holidays :)
Robkenobi
Robkenobi
a inchiriat in 2018-07-27

Servicii si oameni super profesionisti! Multumesc Autonom :) (Translated by Google) Super professional services and people! Thank you Autonomous :)
Mihai Costea
Mihai Costea
a inchiriat in 2017-09-29

Inchirieri masini Constanta

Agentia de inchirieri masini Autonom ofera clientilor masini de ultima generatie, in conditii foarte bune. La preturi avantajoase, Autonom Rent a Car Constanta poate livra masina acasa la dumnveavoastra sau la o alta adresa, fara niciun cost. In plus, oferim asistenta rutiera 24/7 pe tot teritoriul Romaniei. Acest lucru inseamna ca oriunde v-ati afla si indiferent de ora, firma de inchirieri masini Constanta va ofera suport in cazul unui accident. De asemenea, avand in vedere acoperirea nationala a Autonom, ne putem deplasa oriunde in tara in mai putin de 3 ore pentru a livra o masina de inlocuire.

Pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, va punem la dispozitie servicii de inchiriere masini pentru nunta sau inchirieri auto de lux, in functie de preferintele dumneavoastra.

In Constanta, agentia Rent a Car se afla pe Bulevardul Mamaia, nr. 268, iar colegii nostri va stau la dispozitie la numarul de telefon +(4)0745.900.600 sau la adresa de e-mail: constanta@autonom.ro. De asemenea, puteti inchiria o masina completand formularul din site.

Descoperiti Constanta

Cu o masina inchiriata de la Autonom, puteti ajunge mai repede in orice punct de interes al orasului-port Constanta. Printre cele mai importante obiective turistice mentionam:

  • Farul Genovez
  • Cazinoul
  • Acvariul constantean
  • Insula Ovidiu, situata in mijlocul Lacului Siutghiol
  • Delfinariul
  • Muzeul Marinei Romane