Rent a car Buzau - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


buzau@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 753 12 82 86

Strada Mesteacanului, Building 1A, Apartment 1

Mulțumesc pentru ajutor Filip (Translated by Google) Thanks for the help Philip
silvia visan2 u0137u
silvia visan2 u0137u
a inchiriat in 2023-03-20

Very good service! Easy contact, agility and top people working in the company! Especialy Iulian that made my service!
eduardo Sampaio
eduardo Sampaio
a inchiriat in 2023-02-26

Foarte plăcută interacțiunea cu Iulian. Promt și la obiect, f politicos și serios. Nota zece (Translated by Google) Very pleasant interaction with Iulian. Prompt and to the point, polite and serious. Grade A
Costin Iliescu
Costin Iliescu
a inchiriat in 2023-02-23

Profesionalism, promptitudine . Mulțumesc -Iulian - echipa Buzau (Translated by Google) Professionalism, promptness. Thank you - Iulian - the Buzau team
Nicoleta u0218elaru
Nicoleta u0218elaru
a inchiriat in 2023-02-23

Promptitudine..profesionalism..servicii de calitate...oameni de nota 10. (Translated by Google) Promptness..professionalism..quality services...10 grade people.
grozavu ionela crina
grozavu ionela crina
a inchiriat in 2022-11-18

Am avut un duster pe diesel i chiriat de iulian. Masina e buna, mai ales la drum lung, incapatiare,iute, chiar daca e cu maneta manuala are totusi 6 viteze. Reco.and firma pt.servicii de calitate si amabilitate. (Translated by Google) I had a diesel duster rented by Iulian. The car is good, especially on long journeys, stubborn, fast, even if it is with a manual lever, it still has 6 speeds. I recommend the company for quality service and kindness.
Titus Vintila
Titus Vintila
a inchiriat in 2022-11-16

Profesionisti. Rapiditate.Excelente servicii (Translated by Google) Professionals. Speed. Excellent services
Razvan-alexandru Boncu
Razvan-alexandru Boncu
a inchiriat in 2022-09-22

Am primit masina la schimb cât timp a fost a mea în service la reparat. Foarte mulțumit! Mulțumesc Filip! (Translated by Google) I received the car as an exchange while mine was in service for repairs. Very pleased! Thank you Philip!
Mihai Alexandru Pirnog
Mihai Alexandru Pirnog
a inchiriat in 2022-09-08

Am avut nevoie urgent de o masina si chiar daca in momentul in care am contactat agentia nu existau variante disponibile, agentul IULIAN mi-a cerut sa ii ofer 10minute iar el a gasit solutia! Pacat ca pot oferi doar 5 stele, serviciul lui a fost de 10 stele! (Translated by Google) I urgently needed a car and even if at the time I contacted the agency there were no options available, agent IULIAN asked me to give him 10 minutes and he found the solution! Too bad I can only give 5 stars, his service was 10 stars!
Adrian Miriu021bu0103
Adrian Miriu021bu0103
a inchiriat in 2022-08-25

Servicii de calitate, promptitudine. Colaborarea cu Iulian din partea companiei a fost ireproșabilă. Recomand (Translated by Google) Quality services, promptness. The collaboration with Iulian from the company was impeccable. recommend
Irina Baciu
Irina Baciu
a inchiriat in 2022-08-06

Merită 10 stele Este o companie foarte bună personalul este extraordinar prietenoși totul se face foarte repede mașinile sint curate igienizare Mereu voi închiria mașină de la ei (Translated by Google) It deserves 10 stars It is a very good company, the staff is extremely friendly and everything is done very quickly, the cars are clean and sanitized I will always rent a car from them
u30e1albertocristiu30e1
u30e1albertocristiu30e1
a inchiriat in 2022-07-27

Am inchiriat mașină de la dânșii foarte bună si la un preț foarte bun. Si la ridicare si la înapoiere ne-au vorbit foarte frumos sant o firmă serioasă recomand cu toată încrederea sa închiriați de la ei. (Translated by Google) I rented a very good car from them and at a very good price. Both at pick-up and at return they spoke to us very nicely, they are a serious company, I recommend with all confidence to rent from them.
Sorina Clinciu
Sorina Clinciu
a inchiriat in 2022-07-26

Personal excelent (Translated by Google) Excellent staff
Elena Alexandra Manole
Elena Alexandra Manole
a inchiriat in 2022-07-26

Personalul excelent (Translated by Google) Excellent staff
Natalia Marcu
Natalia Marcu
a inchiriat in 2022-07-26

Servicii excelente! (Translated by Google) Excellent services!
Laura Holban
Laura Holban
a inchiriat in 2022-07-25

Cei mai buni. :) (Translated by Google) The best. :)
Dan Holban
Dan Holban
a inchiriat in 2022-07-25

Nota 10+. La ora 14.30 am sunat sa anunt ca am nevoie de o masina pentru 5 zile si la ora 16.30 am fost sunat sa imi aduca masina, in aceeasi zi. Operativitate, profesionalism. Felicitari! (Translated by Google) Note 10+. At 2:30 pm I called to announce that I needed a car for 5 days and at 4:30 pm I was called to bring my car on the same day. Operativity, professionalism. Congratulations!
Ionut Lupu-Brezeanu
Ionut Lupu-Brezeanu
a inchiriat in 2020-02-11

Personalul de aici este foarte amabil. Te ajuta rapid in inchirierea unei masini. Recomand! (Translated by Google) The staff here is very friendly. It helps you quickly in renting a car. Recommended!
Ovidiu P
Ovidiu P
a inchiriat in 2018-07-12

Inchirieri auto Buzau

Autonom Rent a Car Buzau va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto la preturi accesibile. Flota Autonom prezinta o gama variata de modele, care se pot adapta cu usurinta nevoilor dumneavostra. Suplimentar, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Buzau.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti orasul de preluare si predare si sa stabiliti intervalul de timp pentru care doriti inchirierea. Ulterior va puteti alege modelul de masina dorit, tipul de asigurare si echipamentele aditionale de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei dumneavoastra. Plata inchirierii se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezentata la sediu pentru preluarea masinii.

Puteti rezerva o masina si contactandu-i telefonic pe reprezentantii nostri de la Autonom Rent a Car Buzau, de luni pân? vineri între orele 09:00 - 18:00.

De ce Autonom

Puteti beneficia de serviciile noastre de inchirieri auto indiferent de orasul unde va aflati deoarece dispunem de prezenta nationala, iar in flota noastra veti gasi mereu ultimele modele de autovehicule aparute, flota fiind reinnoita o data la doi ani.

Fie ca doriti sa optati pentru o masina de mici dimensiuni, precum Toyota Aygo, Skoda Citigo sau preferati modelele luxury, SUV-urile sau microbuzele, livrarea acestora este gratuita pe intreaga raza a orasului. De asemenea, pentru orice model ales aveti la dispozitie kilometri nelimitati pe intreg teritoriul Romaniei.

Autonom Rent a Car Buzau va recomanda inchirierea unei masini Dacia Logan, daca sunteti in cautarea unei masini din clasa Economy, sau Dacia Duster, daca sunteti in cautarea unui SUV

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste cel mai bun pret pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a cari iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.