Rent a car Buzau - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


buzau@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 753 12 82 86

Strada Mesteacanului, Building 1A, Apartment 1

Nota 10+. La ora 14.30 am sunat sa anunt ca am nevoie de o masina pentru 5 zile si la ora 16.30 am fost sunat sa imi aduca masina, in aceeasi zi. Operativitate, profesionalism. Felicitari! (Translated by Google) Note 10+. At 2:30 pm I called to announce that I needed a car for 5 days and at 4:30 pm I was called to bring my car on the same day. Operativity, professionalism. Congratulations!
Ionut Lupu-Brezeanu
Ionut Lupu-Brezeanu
a inchiriat in 2020-02-11

Personalul de aici este foarte amabil. Te ajuta rapid in inchirierea unei masini. Recomand! (Translated by Google) The staff here is very friendly. It helps you quickly in renting a car. Recommended!
Ovidiu P
Ovidiu P
a inchiriat in 2018-07-12

Inchirieri auto Buzau

Autonom Rent a Car Buzau va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto la preturi accesibile. Flota Autonom prezinta o gama variata de modele, care se pot adapta cu usurinta nevoilor dumneavostra. Suplimentar, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Buzau.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti orasul de preluare si predare si sa stabiliti intervalul de timp pentru care doriti inchirierea. Ulterior va puteti alege modelul de masina dorit, tipul de asigurare si echipamentele aditionale de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei dumneavoastra. Plata inchirierii se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezentata la sediu pentru preluarea masinii.

Puteti rezerva o masina si contactandu-i telefonic pe reprezentantii nostri de la Autonom Rent a Car Buzau, de luni pân? vineri între orele 09:00 - 18:00.

De ce Autonom

Puteti beneficia de serviciile noastre de inchirieri auto indiferent de orasul unde va aflati deoarece dispunem de prezenta nationala, iar in flota noastra veti gasi mereu ultimele modele de autovehicule aparute, flota fiind reinnoita o data la doi ani.

Fie ca doriti sa optati pentru o masina de mici dimensiuni, precum Toyota Aygo, Skoda Citigo sau preferati modelele luxury, SUV-urile sau microbuzele, livrarea acestora este gratuita pe intreaga raza a orasului. De asemenea, pentru orice model ales aveti la dispozitie kilometri nelimitati pe intreg teritoriul Romaniei.

Autonom Rent a Car Buzau va recomanda inchirierea unei masini Dacia Logan, daca sunteti in cautarea unei masini din clasa Economy, sau Dacia Duster, daca sunteti in cautarea unui SUV

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste cel mai bun pret pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a cari iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.