Rent a car Galati - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


galati@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 743 90 07 00

Strada Brailei 3

O echipa de băieți tineri, super amabili si profesioniști! Va mulțumim pentru seriozitate si servicii! Recomand cu toata increderea! Pot spune cu usurinta ca ofera niste servicii la nivel European International! (Translated by Google) A team of young, super kind and professional boys! Thank you for your seriousness and services! I recommend with all confidence! I can easily say that it offers some services at European International level!
I D
I D
a inchiriat in 2021-08-07

Good experience for now.
Tomu00e1u0161 Juger
Tomu00e1u0161 Juger
a inchiriat in 2021-07-15

Nice experience, well done Autonom!
radu342
radu342
a inchiriat in 2019-09-05

Personal amabil si profesionist. Recomand. O sa mai revin cu siguranta. (Translated by Google) Friendly and professional staff. I recommend. I will definitely be back.
Ciprian Mazare
Ciprian Mazare
a inchiriat in 2019-01-06

Ok
Adrian Mocanu
Adrian Mocanu
a inchiriat in 2018-04-25

Contact rapid și clar, mașini noi, personal amabil și open mind! O plăcere! (Translated by Google) Quick and clear contact, new cars, friendly staff and open mind! A pleasure!

Client service is at the highest standard. Atentia fata de client este exceptionala. (Translated by Google) Customer service is at the highest standard. The attention to the client is exceptional.
Costin Cozianu
Costin Cozianu
a inchiriat in 2017-08-06

Great, quick and reliable service
claudiu florea
claudiu florea
a inchiriat in 2017-05-21

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Galati

Autonom Rent a Car Galati va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi convenabile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din orasul Galati.

In oferta de inchirieri masini a Autonom Rent a Car Galati, reprezentanta înfiintata in iunie 2006, veti gasi de la masini economice pentru o simpla plimbare în oras pana la microbuze pentru o excursie cu familia si prietenii. Deasemenea, în cazul în care aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din Galati spre alt oras sau invers, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat, Autonom Rent a Car Galati va pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria o masina cu sofer, disponibila pe intreg teritoriul Romaniei.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Galati. Programul agentiei este Luni-Vineri, între orele 09:00 - 18:00.

Descopera Galati

Cand ajungeti in Galati, nu uitati sa vizitati:

  • Biserica Fortificata Precista, cea mai veche constructie din Galati, sfintita ca lacas de cult in timpul domniei lui Vasile Lupu si dedicata Manastirii Vatoped de pe Muntele Athos.
  • Rezervatia si Gradina Zoologica "Garboavele", ambele situate la iesirea nordica a orasului. Veti avea prilejul sa vedeti diferite specii exotice si, daca doriti, sa va exersati pasiunea pentru echitatie, in cadrul Gradinii Zoologice.
  • Complexul de agrement "Priza Dunarii", aflat la 2 km de Galati, pe drumul spre Braila, unde veti gasi piscine, casute, locuri de camping si un restaurant.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste oferta potrivita pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a car iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.