Rent a car Constanta Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


constanta@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 745 90 06 00

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu

De încredere....de folos.. mulțumesc pt.colaborare. (Translated by Google) Reliable .... useful .. thanks for collaborating.
Aurel Doru Botosaneanu
Aurel Doru Botosaneanu
a inchiriat in 2022-03-06

Seriosi. (Translated by Google) Serious.
Sararu Alin
Sararu Alin
a inchiriat in 2022-01-09

Echipă promptă, comunicativă, punctuală. Seriozitate si flexibilitate in desfasurarea activitatii. Recomand si o sa mai apelez la serviciile lor! (Translated by Google) Prompt, communicative, punctual team. Seriousness and flexibility in carrying out the activity. I recommend and I will use their services again!
Titu Lucian
Titu Lucian
a inchiriat in 2020-07-16

Foarte bun (Translated by Google) Very good
Thiess Alina
Thiess Alina
a inchiriat in 2020-01-02

Best rent a car in romania
l enne
l enne
a inchiriat in 2018-09-01

Experienta foarte buna. Oameni prietenosi, profesionisti si flexibili. Extra bonus pentru ca am primit o masina mai buna decat stabilisem initial. Recomand Autonom. (Translated by Google) Very good experience. Friendly, professional and flexible people. Extra bonus because I received a better car than I had initially set. I recommend Autonom.
Anca Persinaru
Anca Persinaru
a inchiriat in 2018-08-09

Quick, nice and easy rent a car process. Staff were helpfull, friendly and professional. We would definately choose Autonom Constanta for our next holidays :)
Robkenobi
Robkenobi
a inchiriat in 2018-07-27

Servicii si oameni super profesionisti! Multumesc Autonom :) (Translated by Google) Super professional services and people! Thank you Autonomous :)
Mihai Costea
Mihai Costea
a inchiriat in 2017-09-29

Constanta Aeroport

Constanta este unul dintre cele mai vechi orase ale Romaniei si este situat pe coasta de vest a Marii Negre. Ca dimensiune, este cel mai mare port din tara noastra si al patrulea din Europa, fiind un oras cu un trecut interesant si incarcat de istorie. Una dintre cele mai spectaculoase cladiri si totodata un simbol al orasului, Cazinoul din Constanta este vizitat de mii de turisti anual pentru frumusetea si arhitectura sa unica.

Litoralul romanesc atrage an de an din ce in ce mai multi turisti atat straini, cat si romani care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta la malul Marii Negre, intr-una dintre numeroasele statiuni.

Pentru a nu fi constransi sa ramaneti in aceeasi statiune pe intrega durata a vacantei, Autonom Rent a Car Constanta va ofera servicii de inchirieri auto la Aeroportul International “Mihail Kogalniceanu”. De la aeroport aveti posibilitatea sa plecati spre oras la bordul uneia dintre masinile din flota Autonom. Fie ca preferati o masina cu transmisie manuala sau automata, economica, SUV sau microbuz, la noi puteti gasi variante pentru fiecare. Daca planuiti sa participati la un eveniment special, flota de masini premium va asteapta sa inchiriati autoturisme de lux precum Mercedes A-Class pentru o aparitie de neuitat.

Cum puteti inchiria

Aveti posibilitatea sa inchiriati o masina online foarte simplu si rapid, completand formularul de rezervari disponibil pe site.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa stabiliti orasul de predare si preluare a masinii de inchiriat si perioada de timp pentru care doriti inchirierea. In urmatorul pas va alegeti autovehiculul de inchiriat potrivit nevoilor dumneavostra. Odata ce modelul si marca masinii sunt stabilite, in cel de-al treilea pas aveti posibilitatea sa va alegeti unul dintre cele trei pachete de asigurari disponibile pe site. Dupa ce masina a fost asigurata puteti opta pentru unul sau mai multe echipamente aditionale. In cazul in care calatoriti impreuna cu copiii puteti alege unul dintre cele doua tipuri de scaune de copii (scaun de bebelus sau scaun de copil), iar daca nu cunoasteti foarte bine traseul puteti opta pentru inchirierea unui GPS.

In ceea ce priveste plata inchirierii, aceasta se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezenta la sediu pentru preluarea masinii inchiriate.

Pentru intrebari, neclaritati si oferte personalizate nu ezitati sa ii contactati telefonic pe colegii nostri din Constanta. Acestia va stau la dispozitie non-stop pentru inchirieri auto in Constanta.

Va uram o calatorie placuta!