Locatii

Cluj-Napoca

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Cosmina Nicoara
Manager: 
Radu Suciu
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0264.590.586
Adresa: 
Str. Traian Mosoiu nr. 16
E-mail: 
cluj@autonom.ro

Inchirieri masini Cluj-Napoca

Infiintata in aprilie 2007, agentia de inchirieri masini Cluj-Napoca / rent a car Cluj-Napoca va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Cluj-Napoca.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Cluj-Napoca

Centru comercial si cultural in vadita dezvoltare, orasul din inima Transilvaniei va intampina cu numeroase obiective turistice atractive. Astfel, va recomandam sa vizitati Catedrala Romano-Catolica "Sfantul Mihail" din centrul orasului, impunator monument de arhitectura gotica, a carui constructie a inceput in 1350 si a durat aproape 200 de ani.

Cum Clujul are multe de aratat, va puteti optimiza timpul apeland la serviciile de inchirieri masini ale agentiei noastre, care va ofera cele mai bune preturi si servicii ireprosabile. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau puteti inchiria unui microbuz, pentru a petrece, impreuna cu familia si prietenii, o zi la Gradina Botanica "Alexandru Borza". Aceasta ocupa o suprafata de 14 ha de teren si numara aproximativ 11.000 specii de plante - o adevarata oaza de relaxare, va veti convinge.

Inchirieri masini Cluj / Rent a Car Cluj pentru weekend

Ca sa evitati traficul si aglomeratia din oras si sa va deplasati usor si rapid in intregul judet, apelati la serviciile de inchirieri auto / rent a car la agentiile Autonom din centrul orasului Cluj-Napoca si din aeroportul local. Astfel, puteti conduce 40 de km pana la Cheile Turzii, rezervatie complexa (geologica, floristica, faunistica, arheologica), declarata monument ale naturii. De asemenea, merita sa vedeti Geaca, salba de 7 lacuri si rezervatie ornitologica, situata la 3 km nord-est de Mociu, pe soseaua Cluj Napoca - Reghin.

Centre Rent a Car Cluj / inchirieri auto Cluj

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom inchirieri masini / rent a car din incinta aeroportului Cluj-Napoca.

Inchiriere masini Cluj / Rent a Car Cluj cu sofer & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroport, in Cluj Napoca sau in alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.