Locatii

Galati

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Raducan Florentina Geanina
Manager: 
Constantin Nistor
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0236.477.377
Adresa: 
Str. Brailei, Nr. 3.
E-mail: 
galati@autonom.ro

Inchirieri masini Galati

Autonom Rent a Car Galati ofera servicii de inchirieri auto in judetul Galati.

Infiintata in iunie 2006, agentia de inchirieri masini Galati / rent a car Galati va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului.

 

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Galati

Pentru a va optimiza timpul, apelatia la agentia de inchirieri masini Autonom Galati, unde veti gasi cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti opta pentru o masina ieftina si economica sau chiar pentru un microbuz, daca sunteti insotit de un grup de 8 persoane.

Odata masina inchiriata, va propunem sa vizitati Biserica Fortificata Precista, cea mai veche constructie din Galati, sfintita ca lacas de cult in timpul domniei lui Vasile Lupu si dedicata Manastirii Vatoped de pe Muntele Athos.

Inchiriere autoturism / Rent a Car Galati in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchiriere masini oferite de Autonom Galati si conduceti 17 de km pana la Rezervatia si Gradina Zoologica "Garboavele", ambele situate la iesirea nordica a orasului. Veti avea prilejul sa vedeti diferite specii exotice si, daca doriti, sa va exersati pasiunea pentru echitatie, in cadrul Gradinii Zoologice.

De asemenea, puteti petrece impreuna cu familia si prietenii o zi la complexul de agrement "Priza Dunarii", aflat la 2 km de Galati, pe drumul spre Braila, unde veti gasi piscine, casute, locuri de camping si un restaurant.

Centre Rent a Car Galati / Inchirieri masini Galati

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit.

Inchirieri masini Galati / Rent a Car Galati cu sofer

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din Galati spre alt oras si/sau invers, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei.