Rent a car Bistrita - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


bistrita@autonom.ro

Rezervari 24/7 +4 0742 800 700
Asistenta rutiera +4 0753 128 287

Bulevardul Independentei nr.60, Parter, Bistrita

Highly recommended, friendly staff, most of the cars are new, decent prices.
Iosif Rauca
Iosif Rauca
a inchiriat in 2022-08-15

The best ever!
Valerian Macarie
Valerian Macarie
a inchiriat in 2021-11-22

Autonom Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini in Bistrita

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto in Bistrita. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Oferim o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari de mai sus, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Bistrita.

Ce puteti vizita in Bistrita?

Bistrita isi deschide portile pentru turistii care doresc sa descopere tainele frumusetii bistritene si sa faca o calatorie în trecut. Puteti vizita aici Sugalete, sirul de case medievale, sau Casa cu Lei, constructie in stil baroc in centrul orasului. Nu trebuie sa plecati fara a vedea Casa Ioan Zidaru, construita in stil gotic, sau Casa Argintarului, monument istoric vechi de cinci secole. Alte locuri reprezentative din resedinta de judet sunt Muzeul Judetean Bistrita-Nasaud, Muzeul Sasesc sau Palatul Culturii. De asemenea, Bistrita-Nasaud este unul dintre judetele tarii cu bogate vestigii istorice. Printre acestea se num?r? ruinele Cetatilor Ciceu, Rodnei, Castrul Roman de la Orheiu Bistritei sau Turnul Dogarilor.

De ce sa alegeti Autonom?

Autonom este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania si ofera servicii national de rent a car, cu preturi accesibile si masini din ultimele modele, cu vechime medie de un an. Puteti inchiria autoturism fara garantie, puteti inchiria echipamente optionale precum scaun de bebelus sau de copil, router wi-fi sau suport ski.

Mai mult decat atat, oferim asistenta rutiera in mai putin de 3 ore oriunde in tara, avand acoperire nationala. Programul colegilor care va vor aduce o masina de inlocuire in cazul unui accident este non-stop. Plata inchirierii unui autoturism se face atat prin card bancar, cat si cash, atunci cand va prezentati la agentia pentru preluarea masinii.