Rent a car Sibiu - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


sibiu@autonom.ro

Rezervari 24/7 +4 0742 800 700
Asistenta rutiera +4 0749 151 037

B-dul Vasile Milea, nr. 58

👍
Lord Djinn
Lord Djinn
a inchiriat in 2022-12-14

Personal foarte amabil. (Translated by Google) Very kind staff.
Daniel Marian
Daniel Marian
a inchiriat in 2022-12-12

A great place to rent a car in Sibiu. We needed a car for the day and they had availability even on short notice. The car was almost new, in great condition and the staff were really helpful. It was really easy and quick to arrange everything over the phone and the pick up and return were smooth. Everyone I spoke with was very polite.
Sorin Basca
Sorin Basca
a inchiriat in 2022-08-31

Experienta noastra a fost foarte buna si positiva. Practici si rapizi atat la ridicare cit si la predarea masinii! O multumire speciala domnului Lucian pentru disponibilitate! Desigur vom reveni la voi pe viitor! (Translated by Google) Our experience was very good and positive. Practical and fast both when picking up and when handing over the car! A special thanks to Mr. Lucian for his availability! Of course we will come back to you in the future!
Cosmina Aneta Coman
Cosmina Aneta Coman
a inchiriat in 2022-08-26

Super ok Recomand (Translated by Google) Super ok I recommend
Pal Lucian
Pal Lucian
a inchiriat in 2022-04-04

Serviciu rapid si profesionist. (Translated by Google) Fast and professional service.
Claudiu Hila
Claudiu Hila
a inchiriat in 2021-10-24

Revin,Profesionalisti. (Translated by Google) Come back, Professionals.
Barascu Sorin
Barascu Sorin
a inchiriat in 2021-09-25

Super
Roberto Camerino
Roberto Camerino
a inchiriat in 2021-08-13

Highly recommended, excellent attention and service. Marinela attended me with a lot of patience
Leo Gru00fcn
Leo Gru00fcn
a inchiriat in 2020-03-06

Very professional and very kind staff. Recommend

Great service and price. They were very helpful and attentive both at the pick up and delivery point. Definitely will choose them next time.
Zaira Romero
Zaira Romero
a inchiriat in 2019-01-05

De bine. (Translated by Google) Good.
Flaviu Beu
Flaviu Beu
a inchiriat in 2018-06-18

Good car selection. Good prices.
Mihai Coman
Mihai Coman
a inchiriat in 2018-03-05

Foarte serviabili... (Translated by Google) Very helpful ...
Vasile Pop
Vasile Pop
a inchiriat in 2018-02-06

Foarte flexibili (Translated by Google) Very flexible
Vasile Pop
Vasile Pop
a inchiriat in 2018-01-27

Inchirieri auto Sibiu

Sibiu este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania, iar Autonom Rent a Car Sibiu va pune la dispozitie o gama foarte variata de masini, la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Sibiu.

Puteti alege sa inchiriati, in functie de nevoile dumneavoastra de mobilitate, o masina de dimensiuni medii, cum ar fi Opel Astra sau o masina de familie, cum ar fi VW Passat.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Sibiu. Programul agentiei este Luni-Vineri, între orele 09:00 - 18:00.

Despre Autonom Rent a Car

Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu un parc auto de peste 3.000 de autoturisme noi si acoperire nationala, avand 46 de puncte de lucru, in 35 de orase, precum Alba Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

De asemenea, Autonom Rent-a-Car va ofera servicii de inchirieri auto si in principalele aeroporturi: aeroportul Bucuresti "Henri Coanda – Otopeni" si cele din Arad, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

Descopera Sibiu

Sibiu este un oras cu o istorie foarte bogata, pe care turistii o pot regasi plimbandu-se pe strazile pitoresti din centrul istoric sau vizitand unul din nenumaratele muzee si obiective turistice ale orasului.

Muzeul Brukenthal, Primaria, Turnul Dulgherilor, Catedrala Evanghelica, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului si lista poate continua la nesfarsit. Nu uitati nici de numeroasele festivaluri de teatru, muzica si arte vizuale care au loc în orasul care a se mandreste cu distinctia de a fi singurul oras din Romania care a primit în 2007 titlul de Capitala Culturala European.

Daca luati in calcul vizitarea imprejurimilor Sibiului, Autonom Rent a Car va pune la dispozitie o oferta generoasa de inchiriere masini. Puteti opta pentru masini de dimensiuni medii, SUV-uri, limuzine ?i chiar minivanuri sau microbuze.