Rent a car Sibiu Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


sibiu@autonom.ro

Rezervari 24/7 +4 0742 800 700
Asistenta rutiera +4 0749 151 037

Aeroportul International Sibiu

Personal prietenos si comunicativ. Viteza reactie la mail si telefon TOP. Din pacate calitatea masinii raportate la pret de inchiriere se poate mult imbunatatii. (Translated by Google) Friendly and communicative staff. TOP email and phone response speed. Unfortunately, the quality of the car compared to the rental price can be greatly improved.
Antoniu pop
Antoniu pop
a inchiriat in 2022-02-17

Servicii bune. (Translated by Google) Good service.
Marius-IOAN Cenuser
Marius-IOAN Cenuser
a inchiriat in 2020-09-10

(Translated by Google) The first time I rented a rental car and I have to say it is a very good service and the rental car was only 4 months old. The staff was always polite and helpful, every time again next time! (Original) Das erstemal dass ich ein Mietwagen gemietet habe und muss sagen, es ist ein sehr guter Service und auch der Mietwagen war gerade einmal 4 Monate alt. Das Personal war stets höflich und hilfsbereit, beim nächsten mal auf jedendall wieder!
KoditheHusky
KoditheHusky
a inchiriat in 2019-12-15

Domnul Lucian un baiat de nota 10, foarte amabil si binevoitor (Translated by Google) Mr. Lucian a boy of 10, very kind and kind
Andrei Tistea
Andrei Tistea
a inchiriat in 2019-04-02

(Translated by Google) Everything was fast and neat (Original) Все было быстро и аккуратно
Vladimir Goyhkberg
Vladimir Goyhkberg
a inchiriat in 2018-12-25

Hassle free hiring,polite helpful staff, lovely car. Recommended.
Krisztiu00e1n Horvu00e1th
Krisztiu00e1n Horvu00e1th
a inchiriat in 2017-07-19

Inchirieri auto Sibiu Aeroport

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Sibiu. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia Autonom de inchirieri masini Sibiu va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Sibiu. Serviciile noastre de rent a car sunt disponibile non stop.

De ce Autonom?

Puteti beneficia de serviciile noastre de inchirieri auto indiferent de orasul unde va aflati deoarece dispunem de prezenta nationala, iar in flota noastra veti gasi mereu ultimele modele de autovehicule aparute, flota fiind reinnoita o data la doi ani.

Fie ca doriti sa optati pentru o masina de mici dimensiuni, precum Toyota Aygo, Skoda Citigo sau preferati modelele luxury, SUV-urile sau microbuzele, livrarea acestora este gratuita pe intreaga raza a orasului. De asemenea, pentru orice model ales aveti la dispozitie kilometri nelimitati pe intreg teritoriul Romaniei.

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o masina

  1. Consultati mai multe oferte de inchirieri si gasiti cel mai bun pret pentru dumneavoastra. Asigurati-va ca firma de rent a car va poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  2. Selectati cu atentie modelul de masina de care aveti nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ati venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca sunteti cu familia sau prietenii, va puteti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  3. Asigurati-va ca ati parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirmati rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  4. Verificati atent masina inchiriata si daca vi se pare ca ceva nu este in regula, informati imediat reprezentantii firmei de rent a car.