Rent a car Targu Mures Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


mures@autonom.ro

Rezervari 24/7 +4 0742 800 700
Asistenta rutiera +4 0749 033 323

Aeroportul Transilvania

Very good service. Everything was fine. ?
Zsofia Danka
Zsofia Danka
a inchiriat in 2020-02-29

Autonom Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Targu Mures

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Targu Mures. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia Autonom de inchirieri masini Targu Mures va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Targu Mures.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari are program non-stop.

Descoperiti Targu Mures

Vreti sa profitati la maximum de timpul petrecut in Targu Mures? Inchiriati o masina de la Autonom Rent a Car Targu Mures, care va ofera un raport bun calitate-pret si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti inchiria o masina economica sau chiar un microbuz, pentru a descoperi atractiile orasului impreuna cu familia si prietenii.

Odata inchiriat autoturismul dorit de la Autonom, vizitati Cetatea Medievala a orasului. Construit la inceputul secolului al 17-lea, acest edificiu are ziduri si bastioane puternice, bine pastrate pana astazi, precum si o biserica reformata, in stil gotic, datand din secolul al 14-lea. Vizitati, de asemenea, Gradina Zoologica, a doua din tara ca suprafata si varietate a speciilor, si faceti o plimbare prin Piata Centrala, numita si "Piata Trandafirilor".

Inchiriere masina pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom Targu Mures si conduceti pana la Platoul Cornesti, aflat pe dealul omonim, la o altitudine de 488 m, de unde aveti o perspectiva incantatoare asupra Vaii Muresului. Printre atractiile Parcului Cornesti se numara un teatru de vara, un trenulet pentru copii si un restaurant construit la inceputul secolului trecut. Daca va plac traseurile off-road, inchiriati un Jeep SUV si urcati pe varful Saca Mare din Muntii Gurghiului, la o altitudine 1777 m; traseul incepe din satul Iliesi de langa Sovata, in directia NE.

Inchirieri masini cu sofer & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Targu Mures spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom Rent a Car va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.